xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,372
Ramiz dayının balık ekmek aldığı sahne aklıma geldi. Neredeydin dayı Dışarıdamıydın ? -- İçerideydim.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Bu konuda baya iyimiş ikinci patlama geldi xdsizce hangisini alıyım 1.cisi bu...
- quiksilver_
- Cevaplar: 22
- Forum: Klavye
Bu konuyla yarışır
Gözün aydın, geçmiş olsun.@White Ravens
Gerçi adam en son Salı günü aktif olmuş bakar mı acaba?
Hahaha nasıl buldun bunu yaAlıntıyı görüntüle
olay bu herhalde değil mi hocam
Geçmiş olsun hocam. Burayı okuduğum kadarıyla 5 yıl yaramış. Bu yeni halinizle görmek güzel olur gibi.Geçmişteki yazmış olduğum mesajlardan başlardan başta @Abdullah Hacıgül olmak üzere tüm forum üyelerinden özür dilerim. 5 yıllık banım bu gece bitmiş. Eğer bir sıkıntı olmazsa bu forumu yeniden kullanabilirim.
Hocam şuan niye mod değilsin merak ettimGözün aydın, geçmiş olsun.5 sene boşa geçmemiş.
Senin yapamadığını yaptım, istifa ettim.Hocam şuan niye mod değilsin merak ettim
ben yapabiliyom amaaSenin yapamadığını yaptım, istifa ettim.![]()
Anaokulu arkadaşım en son ana okulunda görmüştüm 11. sınıfım benim olduğum okul ve benim olduğumsınıfa yerleşmiş kız ben Gamze diye hatırlıyorum kız A ama her şeyi hatırlıyorum sima olarak bu nasıl bir şey aşırı saçma kızı ben defalarca Gamze diye seslendim ve her defasında da ben Gamze değilim diyor ve daha yeni yeni sadece a demeye alıştımKanka kafaya takmıyorum ya dedikten sonra benim kafaya takış. Adam 5 yıl olmuş unutmamış helal olsun![]()