Bu Bir Özür Konusudur

Ramiz dayının balık ekmek aldığı sahne aklıma geldi. Neredeydin dayı Dışarıdamıydın ? -- İçerideydim.

Geçmiş olsun

Aklıma şu olay geldi

5 yıl ne kanka bizim burda kahvehaneyi taradılar adam vurdular 1 sene sonra tahliye oldu

Geçmişteki yazmış olduğum mesajlardan başlardan başta @Abdullah Hacıgül olmak üzere tüm forum üyelerinden özür dilerim. 5 yıllık banım bu gece bitmiş. Eğer bir sıkıntı olmazsa bu forumu yeniden kullanabilirim.
Geçmiş olsun hocam. Burayı okuduğum kadarıyla 5 yıl yaramış. Bu yeni halinizle görmek güzel olur gibi.

Kanka kafaya takmıyorum ya dedikten sonra benim kafaya takış. Adam 5 yıl olmuş unutmamış helal olsun 😂

Kanka kafaya takmıyorum ya dedikten sonra benim kafaya takış. Adam 5 yıl olmuş unutmamış helal olsun 😂
Anaokulu arkadaşım en son ana okulunda görmüştüm 11. sınıfım benim olduğum okul ve benim olduğumsınıfa yerleşmiş kız ben Gamze diye hatırlıyorum kız A ama her şeyi hatırlıyorum sima olarak bu nasıl bir şey aşırı saçma kızı ben defalarca Gamze diye seslendim ve her defasında da ben Gamze değilim diyor ve daha yeni yeni sadece a demeye alıştım

Neyse konu sahibine hayırlı olsun o zaman yatırım yapsa daha çok hatırlardı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,495
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri