Bu Bir Özür Konusudur

Hayırlı olsun tahliye olmuşsun.

sen şu travma konuları açan mısın değişik değişik ergen konuları açıyordun galiba yanlış da hatırlayabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asşdkaşsdlkasşdlas
He vallaha hocam büyüdük 17’yiz üniversite öğrencisiyiz.

Seni bi 5yıl daha çok iyi yerlere getirir gibi
Aman hocam kalsın 😂

He vallaha hocam büyüdük 17’yiz üniversite öğrencisiyiz.

Aman hocam kalsın 😂
aga 12 yaşımdayken o konuda ben 5 yıldır teknolojiyle ilgieniyorum yazmışsın asşdlkasşdlaks şu an böyle değilsen sorun yok çocukluk genel olarak böyledir

aga 12 yaşımdayken o konuda ben 5 yıldır teknolojiyle ilgieniyorum yazmışsın asşdlkasşdlaks şu an böyle değilsen sorun yok çocukluk genel olarak böyledir
Yok hocam böyle değilim tabii ki de 🙂

5 yıldır ilgilenmişim yazmışım aslında o zaman 2 senedir ilgileniyordum bugün ile beraber toplam 7 sene oldu 3 defa kendi bilgisayarımı topladım telefon dükkanı bile işlettim 😇

hiç gülesim yoktu ahahahah
Ekran görüntüsü_31-8-2025_212548_forum.donanimarsivi.com.webp

ban yemek okadar kafaya takılcak bişey değil ya.yeni bir hesap açarsın en fazla devam edersin kaldığın yerden.eğer tabii bazıları gibi reaksiyon skoru kasma veya mesaj kasma gibi derdiniz yoksa.mesela bende acayip uyuz olmuştum sitedekilere (en ufak bişeyden ban bastıkları için mesela nokta virgül) ve teknopatta bastım moderatöre küfürü özelden üst üste.10 sene verdiler.iyi de geldi :D. içimdekini boşalttım.bi daha da hesap açmadım.gerek duymuyorum. üye olmadan da bilgi alınabiliyor forumlardan.burası yine 5 sene atmış daha insaflıyani :D.
Multi hesap açmak yasak tek bir hesabın olabiliyor forumlarda genellikle

Geri