Ev içi mini stepper (yürüyüş aleti) önerisi

SerkanK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
378
Bütçe
700
İyi günler. Dışarıda çok hareket etmiyorum. Koşu bandı içinde ev müsait değil. Küçük birşeyler ararken stepper almayı düşünüyorum. Calori açığı oluşturmak için diyet + günlük en az 10/20 bin adım atmayı düşünüyorum bu aletle. Kullanim amacıma uygunmudur? Bu aletin 2.el fiyati uygun ama işe yarar olduğunu merak ediyorum. Kullanan varsa bir söylesin.

Ekler

• 1000098311.webp
    1000098311.webp
    326 KB · Hit: 37
Olduğunuz yerde bir ayağınızı aşağı diğerini yukarı hareket ettirerek amacınıza ulaşabileceğinizi sanmıyorum.
Evde kalori yakmak için yapabileceğiniz en iyi şey HIIT kardiyo ve ip atlamak olabilir.

Bununla hiçbir cacık olmaz tempolu yürüyüş yapmalısın
Hocam ev çok kücük, laptoptan film izlerken ayakta iken 10k 20k adım olsun hareketlilik olsun diye almak istiyorum. Daha buyuklerine koyacak gram yerim yok. Disarida gezme yapmiyorum.evdede hareket etmem lazimki sadece diyetle kilo veremiyorum. Ne önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olduğunuz yerde bir ayağınızı aşağı diğerini yukarı hareket ettirerek amacınıza ulaşabileceğinizi sanmıyorum.
Evde kalori yakmak için yapabileceğiniz en iyi şey HIIT kardiyo ve ip atlamak olabilir.
SAdece ev içinde kalori açığıni desteklesin diye almak istiyorum. Diyet zaten olacak . Ip atlamak için musait degil ev. Hit cardiyoyu bir arastiricam. Ama bu alet desteklermi yoksa hicbir etkisi olmazmi? Maksat hareketlilik olsun sadece diyetle biraz zor oluyor. 10/20 k adim baslangic olacak 30/40 k yi bulacagimi dusunuyorum

Ben bir yardımı olacağını sanmıyorum maalesef. Durduğunuz yerde squat yapsanız 10 kat daha verimli olur muhtemelen.

Hocam ev çok kücük, laptoptan film izlerken ayakta iken 10k 20k adım olsun hareketlilik olsun diye almak istiyorum. Daha buyuklerine koyacak gram yerim yok. Disarida gezme yapmiyorum.evdede hareket etmem lazimki sadece diyetle kilo veremiyorum. Ne önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SAdece ev içinde kalori açığıni desteklesin diye almak istiyorum. Diyet zaten olacak . Ip atlamak için musait degil ev. Hit cardiyoyu bir arastiricam. Ama bu alet desteklermi yoksa hicbir etkisi olmazmi? Maksat hareketlilik olsun sadece diyetle biraz zor oluyor. 10/20 k adim baslangic olacak 30/40 k yi bulacagimi dusunuyorum
Hocam eşya, tavan yüksekliği vs açısından ipe müsait değil diyorsan ipsiz de atlayabilirsin :) Ben bazen elimde ip varmış gibi hayali ip atlıyorum canım sıkılınca. Yok alt kat ve gürültü sorunun varsa o ayrı ama onu da muhtemelen orta sertlikte bir yoga matı veya kilim/halı vs ile büyük oranda çözebilirsin. Alet konusunda bilgim yok.

dışarıda neden yürüyemediğini açıklarsan istediğin kadar kilo vermene yardımcı olabilirim

Yürüyemediğimden degil yürümek istemediğimden.
o zaman veremezsin kardesim rahata alışarak kilo veremezsin diyetle veremiyorum ben yaa dediğini de biliyorum senin kımıldamadan diyetle de kilo verirsin evde de kilo verirsin ama sen bu kafayla kilo veremezsin
evde birşeyler yapmak istiyorsan iki tane dummbell al ağırlık aktif hareket ile çömel kalk yapsan bile kilo verirsin

katlanabilir koşu bantları oluyor öyle biliyorum bütçe yeterse işinizi görebilir.

(akıllı saatimin verilere göre yazıyorum) 10 km'lik yürüyüş,2 saat 14 dakika sürmüş,678 Kalori yakmışım...

1 Çokonat 181 kalori
1 Gevrek 260-280 kalori
1 Dilim Pizza 250-300 kalori
1 Magnum Dondurma 297 kalori
100 gr kızarmış patates 312 kalori ...

Spor yapmazsan yürümezsen ileride ağır hastalıklara yakalanma olasılığın artar...

Önce Yavaş yavaş hastalanırsın,sonra doktor doktor dolaşa dolaşa ömrün geçer...

Sigara,Alkol gibi kötü alışkanlıkların varsa yaptığın spor diyette işe yaramaz...

katlanabilir koşu bantları oluyor öyle biliyorum bütçe yeterse işinizi görebilir.
(akıllı saatimin verilere göre yazıyorum) 10 km'lik yürüyüş,2 saat 14 dakika sürmüş,678 Kalori yakmışım...

1 Çokonat 181 kalori
1 Gevrek 260-280 kalori
1 Dilim Pizza 250-300 kalori
1 Magnum Dondurma 297 kalori
100 gr kızarmış patates 312 kalori ...

Spor yapmazsan yürümezsen ileride ağır hastalıklara yakalanma olasılığın artar...

Önce Yavaş yavaş hastalanırsın,sonra doktor doktor dolaşa dolaşa ömrün geçer...

Sigara,Alkol gibi kötü alışkanlıkların varsa yaptığın spor diyette işe yaramaz...
o zaman veremezsin kardesim rahata alışarak kilo veremezsin diyetle veremiyorum ben yaa dediğini de biliyorum senin kımıldamadan diyetle de kilo verirsin evde de kilo verirsin ama sen bu kafayla kilo veremezsin
evde birşeyler yapmak istiyorsan iki tane dummbell al ağırlık aktif hareket ile çömel kalk yapsan bile kilo verirsin
Olm sakin olun . Ben öneri istedim sadece bu kadar tribe girmenize gerek yok ben öneri istiuorum bu desteklermi desteklemezmi diye. Ev icinde neler onerebilirsiniz bunu sorun öyle aşırı kilolu degilim. Son 3 yilda 15+15 30 kilo verdim zaten. Biraz dirayetle yine veririm. Sadece surevi hizlandirmak istiyorum biraz. 176 95 kiloyum ama spor gecmisimden dolayi birazda kas kutlemde var.

Olm sakin olun . Ben öneri istedim sadece bu kadar tribe girmenize gerek yok ben öneri istiuorum bu desteklermi desteklemezmi diye. Ev icinde neler onerebilirsiniz bunu sorun öyle aşırı kilolu degilim. Son 3 yilda 15+15 30 kilo verdim zaten. Biraz dirayetle yine veririm. Sadece surevi hizlandirmak istiyorum biraz. 176 95 kiloyum ama spor gecmisimden dolayi birazda kas kutlemde var.
dostum ben bişey demedim ki öneri yaptım sadece katlanabilir koşu bandı alabilirsin yer yoksa diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri