🔥İndirim Samsung S25 Edge 50.499₺!

O örnek gösterdiğin telefonda yukarıya sıkıştırmışlar kameraları ordan yer almışlar bu cepte. İşlemci samsungda 5 kat daha güçlü işlemci var soğutmak için biraz daha alan lazım ve onunda kapladığı yer olcak. 5g yok yani çipi yok. Ordanda yer aldı bu 2 side cepte. Hadi wifi 5 var geçtim onu. Suya toza dayanıklılığıda yok. Kameraları one keza daha kötü. Kısaca 2 telefonda çok fazla özellik farkı var.Samsung çift hat ordanda yer gitti. Ki saymadığım birçok noktada samsung daha iyi. Tüm bunlardan ödün verip sırf 1260 mah için bunları feda ediceksen okey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vivo x200 Ultrayı kast ettim hocam. Ona kimse a35 diyemez bence. En fazla uzay mekiği falan. Ha samsung tarafına diyorsanız azıcık bilen insan demez ama bilmeyen evet ço kder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam batarya kapasitesini atlıyorsunuz hep. Bunu alan adam onun için değil inceliği için alıyor. Ona bakarsanız tüm iphone serileri çöp sizin gözünüzde.
Iphone niye çöp olsun? pil konusunda aynı mah batarya kapasitesinde tüm android cihazlardan fersah fersah daha başarılılar.

Benim için yeni cihaz ekstra bir şey katmalı artık.
İşte önce,katlanabilir veya x200u gibi kamera kitli falan olmalı.
Son 2 yılda s23u,pixel6p,nubia z60u,ip16pmx,magic V3 gibi cihazları denedim.
Tek şimdiye kadar kullanmadığım tek marka Xiaomi:D.
Hiç denk gelmedi kullanmak.
O da olmayı versin hocam. Ondan başka kalmamış zaten. :D. Şimdiye kadar en beğendiğiniz hangisi oldu?

Herkesin kullanım şekli bir değil hocam. Attığınız görselde bile ''güç tasarrufu modu'' açık. Güç tasarrufu = CPU yu %70 e sınırlar, parlaklığı kısar, AOD kapatır, hareket pürüzsüzlüğü yani ekran hz oranını düşürür standart moda alır vs. vs.

Yani açıkçası kusura bakmayın ama ben one ui gibi bir cihazda 3900-4000mah batarya ile 6-7 saat ekran süresi alıyorum diyen kimseye inanmıyorum, alıyorsan da fotoğrafta görüldüğü gibi bin bir türlü ayar kısıp cihazı S10 a çevirdikten sonra anlamı yok.

Dışarı çık, günün 12-13 saati 4.5G aktif olsun, güneş altında otomatik full parlaklık, yer yer konumu aç, güç tasarrufu zaten saçmalık onu kapat ondan sonra 6-7 saat ekran süresi alabilirsen buyur gel ben sana yeni bir cihaz alıcam.
Cihazın ilk 2 senesinde o şekilde kullanıyordum. Hiç güç tasarrufu açmadım ve hareket pürüzsüzlüğü hep açıktı. Sadece amoled burn olmasın diye aod kullanmadım hiç ve amoled burn hiç olmadı da. Takdir edersin ki bu cihazın pili 3 yıllık. Pil yüzdesini göremiyoruz ama apple tabiriyle %70-75 gibi bir şey olması lazım. O yüzden bu şekilde kullanımda bile bu kadar saat çıkarabiliyor olması bence gayet iyi. Yazın sürekli güneş altında ve full parlaklıkta kullandım, onda da hiç günü çıkarmadığı olmadı.

Iphone niye çöp olsun? pil konusunda aynı mah batarya kapasitesinde tüm android cihazlardan fersah fersah daha başarılılar.
Vivio x200 proda 6000mah batarya var 20-22 saat ekran süresi veriyor. İphonelar yanına bile yaklaşamıyor. İphone 16 ise 7.5-8 saatlerde kalıyor. 3200mah batarya var küçük. Ha evet vivo x200 pronun rakibi 16pm ona bakarsakta 10 saat falan. Ekran süresi kötü olan telefon alınmaz dediniz batarya mahı küçük olan.

Media Markt'da inceledim çok güzel cihaz. Yd fiyatları 20-25'lere düşerse almayı düşünüyorum.
Tr fiyatları her hafta 1000-1000 düşüyor.
3 ayda 80 binlerden 50 binlere kadar düştü.
Çoğu kişi beğenmese de güzel cihaz.

bu cihaz bence bu parayi bile hak etmiyor. alacak arkadaslar pisman olmasin sonra. pil kapasitesi az , performansi az ( ayni islemci olmasina bakmayin , bunda ki performansi daha az ) , cok ince oldugu icin elde tutmasi daha zor , kamera olarak s25 ultra nin cok cok altinda.

Vivio x200 proda 6000mah batarya var 20-22 saat ekran süresi veriyor. İphonelar yanına bile yaklaşamıyor. İphone 16 ise 7.5-8 saatlerde kalıyor. 3200mah batarya var küçük. Ha evet vivo x200 pronun rakibi 16pm ona bakarsakta 10 saat falan. Ekran süresi kötü olan telefon alınmaz dediniz batarya mahı küçük olan.
Testler öyle demiyor ama o nasıl olacak? kime göre 16 pro max 10 saat?

4685mah 16 pro max, 6000mah vivo x200 pro dan daha iyi.

Testler öyle demiyor ama o nasıl olacak? kime göre 16 pro max 10 saat?

4685mah 16 pro max, 6000mah vivo x200 pro dan daha iyi.

Ben work 3.0 battery testini kast etmiştim vivoda. İos için yokmuş ama o test. Normal bu videoki gibi olursa eşitler diye düşünmüştüm. değilmiş. öyle karşılaştırıncada burda vivo geçiyor.

Ha evet iphone gene o batarya kapasitesi ile iyi ama iphone 30w vivo 90. Yine orda vivo öne geçiyor.

Media Markt'da inceledim çok güzel cihaz. Yd fiyatları 20-25'lere düşerse almayı düşünüyorum.
Tr fiyatları her hafta 1000-1000 düşüyor.
3 ayda 80 binlerden 50 binlere kadar düştü.
Çoğu kişi beğenmese de güzel cihaz.

Hocam motorun soğusun, Honor dan ne ara sıkıldın :kekw: :kekw:

Ben work 3.0 battery testini kast etmiştim vivoda. İos için yokmuş ama o test. Normal bu videoki gibi olursa eşitler diye düşünmüştüm. değilmiş. öyle karşılaştırıncada burda vivo geçiyor.

Ha evet iphone gene o batarya kapasitesi ile iyi ama iphone 30w vivo 90. Yine orda vivo öne geçiyor.
Geçiyor dediğin kısımda %1-%1 kafa kafaya gidiyorlar. Birinde 4600, diğerinde 6000 batarya hesabını yap artık.

Şarj teknolojileri konusunda hep söylüyorum zaten iphone ve samsung rezalet durumda.

Geçiyor dediğin kısımda %1-%1 kafa kafaya gidiyorlar. Birinde 4600, diğerinde 6000 batarya hesabını yap artık.

Şarj teknolojileri konusunda hep söylüyorum zaten iphone ve samsung rezalet durumda.
Evet hocam dedim orda da batarya kapasitesine göre baya iyi. Bunu 2 şeye borçlu. Yazılım ve işlemci. Kendi işlemcisini yaptığı için mükemmel optimize ama ben yinede vivo x200 proyu seçerdim. Şahsen yazılım dışı her konuda iyi.

Tüm bu çinliler bu watt işini çözdüde bu dev 2 marka neden çözemedi bende onu anlamıyorum.

Geri