🔥İndirim Samsung S25 Edge 50.499₺!

45W değil bu arada hocam 25W var bu cihazda :(
He pardon zaten emin olmadığımdan sanırım dedim. :D S25 ultranın azcık kırpılmış halidir watta dokunmamışlardır diye düşündüm. 45W bile yeterli değil aslında. Xiaomi tarafı 90-120 geziyor. Birçok telefon 90 lara geçti. Samsungun bir kere ağzı sütten yandı yoğurdu üfleyerek yiyor. Haklıda.

şahsen yd 16 pro alırım 44k ya

S22 serisinden beri geliştirilmeyen ve neredeyse birebir aynı sensör boyutlarında olan kamera paketi

3900mah rezalet batarya

25W kablolu/15W kablosuz tarihi eser şarj teknolojisi

Kusura bakmayın da şu cihaza 50K verenin aklından şüphe ederim. S23 ultra kullanan ve aşırı memnun olan biri olarak yukarıdaki 3 rezalet madde geliştirilmediği sürece bir daha asla samsung cihaz almayacağım. Giriş seviyesi çinli cihazlar bile min 5000mah batarya yanına 70-80W hızlı şarj desteği verip üstüne bir de adaptörü kabloyu kutuya koyuyor. 50K ya 3900mah batarya ve 25W şarj nedir?

Ayrıca şunu da söyliyim istediğiniz optimizasyonu yapın, istediğiniz kadar kısın yine de one ui su gibi şarj yiyor, evet akıcı ve güzel bir arayüz ama bataryayı içiyor resmen. Ben 5000mah S23 ultra ile FH+, karanlık mod açık, oyun vs. yok sadece tüm gün mobil veri açık o halde bile günde 2 kere şarja takıyorum S25 edge kullanıcısı günde 3 kere şarj eder demedi demeyin üstüne 25W ı da hesaba katarsanız tam bir işkence...

şahsen yd 16 pro alırım 44k ya
4 ay nolcak hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S22 serisinden beri geliştirilmeyen ve neredeyse birebir aynı sensör boyutlarında olan kamera paketi

3900mah rezalet batarya

25W kablolu/15W kablosuz tarihi eser şarj teknolojisi

Kusura bakmayın da şu cihaza 50K verenin aklından şüphe ederim. S23 ultra kullanan ve aşırı memnun olan biri olarak yukarıdaki 3 rezalet madde geliştirilmediği sürece bir daha asla samsung cihaz almayacağım. Giriş seviyesi çinli cihazlar bile min 5000mah batarya yanına 70-80W hızlı şarj desteği verip üstüne bir de adaptörü kabloyu kutuya koyuyor. 50K ya 3900mah batarya ve 25W şarj nedir?

Ayrıca şunu da söyliyim istediğiniz optimizasyonu yapın, istediğiniz kadar kısın yine de one ui su gibi şarj yiyor, evet akıcı ve güzel bir arayüz ama bataryayı içiyor resmen. Ben 5000mah S23 ultra ile FH+, karanlık mod açık, oyun vs. yok sadece tüm gün mobil veri açık o halde bile günde 2 kere şarja takıyorum S25 edge kullanıcısı günde 3 kere şarj eder demedi demeyin üstüne 25W ı da hesaba katarsanız tam bir işkence...
Hocam 3900 mahdan fazlasını sığdıramazsın buna. Çok ince ve çok hafif. senin o 5000-6000 mah dediğin telefonlar en az 8-8.5mm. Bu telefon 5.8mm. 163 gram falandı hatta sanırım. O telefonlar ise 200+. Ha hızlı şarj ve kamerada evet katılıyorum. Bunun amacı kullanım kolaylığı incelik ve taşınabilirlik.

Neden böyle bir düşüş oldu peki hocam? Birde vivo x200 proyu nasıl buluyorsunuz?
Honor 400 ihtiyaçlarımı karşılıyor. Kamera zaten hiç kullanmıyorum. Ekran gövde oranı 90 ve oled.
İşlemcisi sosyal medya için yeterli.
İnce ve güzel bir cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor x200ultrayi beğeniyorum.Bir ara kaemra kiti ile 55'e alacaktım. Ama para yok diye vazgeçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri