Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,893
Çok doğru. Böyle yaratıcı fikirler lazım hep.Aynı çipe benzer isim değişikliği ve duvar kağıdını değiştir al sana iPhone 17
Çok doğru. Böyle yaratıcı fikirler lazım hep.Aynı çipe benzer isim değişikliği ve duvar kağıdını değiştir al sana iPhone 17
Da iphone 17 120hz :d?Aynı çipe benzer isim değişikliği ve duvar kağıdını değiştir al sana iPhone 17
Biz 30 hz'e düşmesini bekliyorduk. 7 yıl sonra ilk defa şaşırdımDa iphone 17 120hz :d?
90 beklerdim 120 şaşırttı.Biz 30 hz'e düşmesini bekliyorduk. 7 yıl sonra ilk defa şaşırdım
Ben her yıl 60 hz'den küfür yediklerine alışmış sanmıştım. Bi 6 yıl daha sadece isim ve tasarım değiştirirler heni model diye yuttururlar90 beklerdim 120 şaşırttı.
Küfür falan yedikleri yok. Adamların en çok satan modeli lcd panelli ip11. Kullananlara sorsan 5 saat telefonu över.Ben her yıl 60 hz'den küfür yediklerine alışmış sanmıştım. Bi 6 yıl daha sadece isim ve tasarım değiştirirler heni model diye yuttururlar
iPhone 11 olacak 2 arkadaşım vardı, ne anlattıysam da dinlemediler gittiler 11 aldılar. Ciddiyim Apple'ın fanboy kitlesi olmasa 4000 bin bile vermemKüfür falan yedikleri yok. Adamların en çok satan modeli lcd panelli ip11. Kullananlara sorsan 5 saat telefonu över.
Ben 1 sene kullanıp sattım dayanamadım.
puahhahaha 60hz telefona 60k bayılmaya devam sizparam olsada iphone alsam 25 35k arası olması lazım bu telefonların.
45 e düşücek yeni seri geliyor zatenMedia Markt'da inceledim çok güzel cihaz. Yd fiyatları 20-25'lere düşerse almayı düşünüyorum.
Tr fiyatları her hafta 1000-1000 düşüyor.
3 ayda 80 binlerden 50 binlere kadar düştü.
Çoğu kişi beğenmese de güzel cihaz.
Samsung Galaxy S25 Edge, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gümüş, Galaxy AI, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S25 Edge, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gümüş, Galaxy AI, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Media Markt'da inceledim çok güzel cihaz. Yd fiyatları 20-25'lere düşerse almayı düşünüyorum.
Tr fiyatları her hafta 1000-1000 düşüyor.
3 ayda 80 binlerden 50 binlere kadar düştü.
Çoğu kişi beğenmese de güzel cihaz.
Samsung Galaxy S25 Edge, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gümüş, Galaxy AI, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S25 Edge, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gümüş, Galaxy AI, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu