stok eritiyorlar bence türkiyede satmadı samsung bir daha edge getirmeyebilir12/256 olan neden 60 bin TL ya daha ucuz olması gerekir![]()
stok eritiyorlar bence türkiyede satmadı samsung bir daha edge getirmeyebilir12/256 olan neden 60 bin TL ya daha ucuz olması gerekir![]()
Şuan ne kullanıyorsunuz hocam?Küfür falan yedikleri yok. Adamların en çok satan modeli lcd panelli ip11. Kullananlara sorsan 5 saat telefonu över.
Ben 1 sene kullanıp sattım dayanamadım.
45W değil bu arada hocam 25W var bu cihazdaHocam bu inceliğe hafifliğe ancak bu. 45w hızlı şarjı var zaten sanırım. O "müthiş" iphonelarda 3000-4000 arası ki 17 de dahada küçük bir batarya var.
He pardon zaten emin olmadığımdan sanırım dedim.45W değil bu arada hocam 25W var bu cihazda![]()
23 ultrayı bana satarsın gidip alırsın kankaAhh lann alasım var cmxjskd elimde s23 ultra var da geçilir mi bilemedim
4 ay nolcak hocam?şahsen yd 16 pro alırım 44k ya
Hocam 3900 mahdan fazlasını sığdıramazsın buna. Çok ince ve çok hafif. senin o 5000-6000 mah dediğin telefonlar en az 8-8.5mm. Bu telefon 5.8mm. 163 gram falandı hatta sanırım. O telefonlar ise 200+. Ha hızlı şarj ve kamerada evet katılıyorum. Bunun amacı kullanım kolaylığı incelik ve taşınabilirlik.S22 serisinden beri geliştirilmeyen ve neredeyse birebir aynı sensör boyutlarında olan kamera paketi
3900mah rezalet batarya
25W kablolu/15W kablosuz tarihi eser şarj teknolojisi
Kusura bakmayın da şu cihaza 50K verenin aklından şüphe ederim. S23 ultra kullanan ve aşırı memnun olan biri olarak yukarıdaki 3 rezalet madde geliştirilmediği sürece bir daha asla samsung cihaz almayacağım. Giriş seviyesi çinli cihazlar bile min 5000mah batarya yanına 70-80W hızlı şarj desteği verip üstüne bir de adaptörü kabloyu kutuya koyuyor. 50K ya 3900mah batarya ve 25W şarj nedir?
Ayrıca şunu da söyliyim istediğiniz optimizasyonu yapın, istediğiniz kadar kısın yine de one ui su gibi şarj yiyor, evet akıcı ve güzel bir arayüz ama bataryayı içiyor resmen. Ben 5000mah S23 ultra ile FH+, karanlık mod açık, oyun vs. yok sadece tüm gün mobil veri açık o halde bile günde 2 kere şarja takıyorum S25 edge kullanıcısı günde 3 kere şarj eder demedi demeyin üstüne 25W ı da hesaba katarsanız tam bir işkence...
1 hafta önce Honor Magic V3'ü satıp Honor 400 aldım.Şuan ne kullanıyorsunuz hocam?
Neden böyle bir düşüş oldu peki hocam? Birde vivo x200 proyu nasıl buluyorsunuz?1 hafta önce Honor Magic V3'ü satıp Honor 400 aldım.
Honor 400 ihtiyaçlarımı karşılıyor. Kamera zaten hiç kullanmıyorum. Ekran gövde oranı 90 ve oled.Neden böyle bir düşüş oldu peki hocam? Birde vivo x200 proyu nasıl buluyorsunuz?