🔥İndirim Samsung S25 Edge 50.499₺!

bu paraya iphone almak varken alınmaz bu

edit:
Kendinizi kandırmayın, telefonun arkasındaki kamera dizilimi bile iPhone’dan alıntı.
Ayrıca ikinci el piyasası iğrenç
Düzgün bir ekosistem sağlamıyor

Özet: iPhone’dan şaşmayın bu bütçelere çıkıyorsanız
Markalara tapmayı bırakın, 10 sene öncesinde yaşamıyoruz ne android ne ios eskisi gibi kötü değil

Fazla göz atmadım konuyada kimileri pile takılmış s23 kullanıyorum ve 3900 mah pil var gayet yeterli ve artiyorda gün icinde. Ayni pil oranı konudaki cihazdada mevcut yani işini fazlasıyla yapar diye düşünüyorum

Fazla göz atmadım konuyada kimileri pile takılmış s23 kullanıyorum ve 3900 mah pil var gayet yeterli ve artiyorda gün icinde. Ayni pil oranı konudaki cihazdada mevcut yani işini fazlasıyla yapar diye düşünüyorum
S23 de fhd ekran var , edge de qhd ekran var. Bir kez bu bile çok etkiliyor. Snapdragon elite ayni zaman da ağır işlemlerde ( oyun vs ) daha fazla batarya tüketir. Qhd ekran olması ve snapdragon elite olmasını göz önüne alırsak batarya olarak kötü sayılacak bir performansı var.

Sene olmuş 2025 , 2026 ya gireceğiz ve hala 16 milyon renk var samsung amiral gemisi telefonlarda. Şaka gibi

bu paraya iphone almak varken alınmaz bu

edit:
Kendinizi kandırmayın, telefonun arkasındaki kamera dizilimi bile iPhone’dan alıntı.
Ayrıca ikinci el piyasası iğrenç
Düzgün bir ekosistem sağlamıyor

Özet: iPhone’dan şaşmayın bu bütçelere çıkıyorsanız
Okurken canım acıdı

Ben 3 yıldır s23 kullanıyorum. Şu anda 3 yıllık pille 6-7 saat ekran süresi ile günü çok rahat çıkarıyorum. Eğer telefonu çok kullanmazsan 4 saat ekran süresiyle falan 1.5 gün civarında gidiyor şarjı. Oyun oynamıyorum ama 3 yıllık cihazka ekran sürelerim bu şekilde.

Alıntıyı görüntüle

Şöyle ss de paylaşayım da, sallamadığım belli olsun.
baya iyi bir pil ömrüne sahipmiş hocam ben ilk çıktığında aldım s25'i ekran sürem bu şekilde. always on display kapalı onun dışındakilerin hepsi açık
1000066792.webp

Ben 3 yıldır s23 kullanıyorum. Şu anda 3 yıllık pille 6-7 saat ekran süresi ile günü çok rahat çıkarıyorum. Eğer telefonu çok kullanmazsan 4 saat ekran süresiyle falan 1.5 gün civarında gidiyor şarjı. Oyun oynamıyorum ama 3 yıllık cihazka ekran sürelerim bu şekilde.

Alıntıyı görüntüle

Şöyle ss de paylaşayım da, sallamadığım belli olsun.
Bende aynı şekil hocam s26 seisinde değişmeyi planlıyorum ihtiyaçtan değil farklılık olsun diye daha çok. Teknolojik olarak hala canavar gibi bence.

Testler öyle demiyor ama o nasıl olacak? kime göre 16 pro max 10 saat?

4685mah 16 pro max, 6000mah vivo x200 pro dan daha iyi.

eskiden bakardım bu testlere ama bu testleri izlemek saçma çünkü iphonelere dokunmadığın sürece 60hzde kalıyor ama samsungda ekranda aktif bir şey varsa 120hze geçiyor. iphoneler bir de 60hze çok daha agresif bir şekilde geçiyor. phonebuff diye bir kanal var orayı izlemeni öneririm hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tecno spark slim 5.9mm e 5160mah sığdırıyor ama samsung sığdıramıyor öyle mi hocam?
tecno spark o telefona heilo g200 koyuyor ama? gerçek hayatta kullanım testinde daha iyi bir batarya performansı sunacağı da şüpheli

Bataryası 2 yıl sonunda pert olacaktır

Arkadaşlar, elimde s24 plus var. Üzerine 20k koyup bunu almaya değer mi sizce?
Değmez bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20k'ya Samsung oled monitör veya ekran kartımı yükseltirim:d

Bu telefon s28 çıkacağı zaman alınır anca :kekw: 50 bin liraya telefon mu olur? s22mi geçen kış 18'e aldım.

Note 7 faciasından(patlayan piller) sonra 2018 di yanlış hatırlamıyorsam batarya anlamında hiç teknolojik gelişme yapmadı samsung

Geri