Kaç gram Termal Macun almalıyım? 8 gram ne kadar dayanır?

HOKFMK

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhaba,

Termal Macun alacağım,
4 gram 350 TL
8 gram 475 TL
Hangisini tercih etmeliyim?
8 gram daha karlı ama uzun yıllar boyu dayanır mı bilemiyorum.

1757963907021.webp

Dostum 8GR bitirebileceğin bir macun değil. 4gr macun al yeterli gelir.

3 yıl önce falan 4 gram almıştım hala daha duruyor yılda bir bakım yapıyorum belki, standart bi kullanıcı için 4g kafi

3 yıl önce falan 4 gram almıştım hala daha duruyor yılda bir bakım yapıyorum belki, standart bi kullanıcı için 4g kafi
Ben de Ryzen 9 9950X var, topladığım sistem 3D için 150.000TL. Standart mıyım biliyorum ama hala 4g kafi diyorsanız onu alayım.

Ben de Ryzen 9 9950X var, topladığım sistem 3D için 150.000TL. Standart mıyım biliyorum ama 4g kafi diyorsan tamamdır.
termal macunu araba motorunda ki milimetrik yağ tabakası gibi düşünün fındığın 4 de 2si kadar sıkar yayarız

1 gr bi kullanım işte ordan hesap et 5 yıl sonra macun kurur fayda etmez. Ekran kartını da temizleyebiliyorsan al yoksa gereksiz

bilgisayar bakımları vs yapıyorum. 4gr kasa olarak 5-6 pc çıkartıyor. tabi senin ne kadar ziyan ediceğine bağlı.

Açtıktan sonra ömrü , işlevi azalıyor. 2 Gr bile yeterli 2 sene için. Arada çok fiyat farkı yoksa 4 yeterli. Masaüstü için kullancaksan ucuz yollu olanlar bile yeterli

termal macunu araba motorunda ki milimetrik yağ tabakası gibi düşünün fındığın 4 de 2si kadar sıkar yayarız
Fındığın yarısı demek yerine böyle tarif etmek ilginç bir tercih olmuş.

kayıpsız fazla sürmeden ziyansız işlemci üstnde 0.3-0.5gr termal macun kalıyor teorik olarak 4gr da 8pc en az yapman lazım ama bulaşmalar vs oluyor illaki ziyan var. 1 gr bir bakım gibi bakman sağlıklı olabilir

Açtıktan sonra ömrü , işlevi azalıyor. 2 Gr bile yeterli 2 sene için. Arada çok fiyat farkı yoksa 4 yeterli. Masaüstü için kullancaksan ucuz yollu olanlar bile yeterli
Yok öyle bir şey. Ağzı kapalı kaldığı sürece 10 yıl çekmecede dursa bozulmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,660
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri