Batuw
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,116
bu laptopu yeni açtıgım ve opera gx i açtığım anki ssdi şu anda g3 52 dereceye diğeri 58 dereceye düştü 58 derece olanda windows kuruluüstteki ssdyi (g3) yeni aldım laptop asus tuf a15 yeni aldığımın üzerine ramleri ve diğer m2 ssdyi komple kaplayan o kağıt gibi büyük termal gelmiyor yani sadece kendi üzerindeki soğutucusu var bu sıcaklık normal mi ?
Laptoplarda genelde ısılar daha yüksek olur. SSD'nin soğutucusu olsa da olmasa da CPU ve GPU ısınıyorsa SSD'nin de ısınması kaçınılmaz olur. Günümüzde laptoplar için soğutucu stand şart gibi. Tavsiyem uygun fiyatlı ve "laptop hava girişlerine uygun" bir soğutucu almanız. Kayda değer fark yaratacaktır.üstteki ssdyi (g3) yeni aldım laptop asus tuf a15 yeni aldığımın üzerine ramleri ve diğer m2 ssdyi komple kaplayan o kağıt gibi büyük termal gelmiyor yani sadece kendi üzerindeki soğutucusu var bu sıcaklık normal mi ?
Evet almayı da düşünüyorum bu sicakliklar zaten laptop yatağımın uzerindeyken gördüğüm sicakliklar masada bile değil yaniLaptoplarda genelde ısılar daha yüksek olur. SSD'nin soğutucusu olsa da olmasa da CPU ve GPU ısınıyorsa SSD'nin de ısınması kaçınılmaz olur. Günümüzde laptoplar için soğutucu stand şart gibi. Tavsiyem uygun fiyatlı ve "laptop hava girişlerine uygun" bir soğutucu almanız. Kayda değer fark yaratacaktır.
Stand olmadığı için yatağa da koysan, masaya da koysan ızgaralar kapanacağı için hava almakta zorlanacak, bu yüzden de ısınacak.Evet almayı da düşünüyorum bu sicakliklar zaten laptop yatağımın uzerindeyken gördüğüm sicakliklar masada bile değil yani