lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,767
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam k.kartına vade farksız taksit seçeneği var mıydı
hocam k.kartına vade farksız taksit seçeneği var mıydı
Olsa iyiydi keşke, Worldcard denedim göremedim. Nays ile aldım.Kredi kartına vade farksız taksit seçeneği var mıydı?
Olsa iyiydi keşke, Worldcard denedim göremedim. Nays ile aldım
Siz hangi puanı kullandınızmi puan kupon çalışmıyor.önceden alış veriş yaptınsa birikiyor
Puan kullanımı belirli ülkelerde kısıtlı ve bunların arasında Türkiye'de var maalesef. Ben kullanamıyorum, nasıl kullandınız acaba? Yardımcı olur musunuz? Ben puanlarla kupon oluşturmak istediğimde sadece 100 TL'lik kupon oluşturuyor ve o da sadece ekosistem ürünleri kategorisi altında saat, şarj cihazı, süpürge vs.vs. geçerli diyor.
Öyle olmasının sebebi YouTube Shorts'ta videoların çocukların beynini çürütmek için özenle hazırlanıyor olması. 3 yaşında ki kuzenime telefon vermişler 7/24 YouTube Shorts izliyor, sürekli beni ısırmaya çalışıyor. Maalesef artık kurtulamaz.Yeni nesil çok fena. Çocuklar anlıyor her şeyden, geri kafanıza firlatabilir. Dikkat edin.
Sizce bu tablet alınır mı yoksa biraz daha farka daha iyileri düşer miÖyle olmasının sebebi YouTube Shorts'ta videoların çocukların beynini çürütmek için özenle hazırlanıyor olması. 3 yaşında ki kuzenime telefon vermişler 7/24 YouTube Shorts izliyor, sürekli beni ısırmaya çalışıyor. Maalesef artık kurtulamaz.
Tab A9 gibi cihazlar varken bu para israfı bence.Sizce bu tablet alınır mı yoksa biraz daha farka daha iyileri düşer mi
Teşekkür ederim almayayım o zamanTab A9 gibi cihazlar varken bu para israfı bence.