Redmi Pad SE 8.7" Tablet (4 GB / 64 GB) 2.999 TL

Uygulamadan 610 mi puan topladım, 61 lir extra indirim oldu şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Puan kullanımı belirli ülkelerde kısıtlı ve bunların arasında Türkiye'de var maalesef. Ben kullanamıyorum, nasıl kullandınız acaba? Yardımcı olur musunuz? Ben puanlarla kupon oluşturmak istediğimde sadece 100 TL'lik kupon oluşturuyor ve o da sadece ekosistem ürünleri kategorisi altında saat, şarj cihazı, süpürge vs.vs. geçerli diyor.

Yeni nesil çok fena. Çocuklar anlıyor her şeyden, geri kafanıza firlatabilir. Dikkat edin.
Öyle olmasının sebebi YouTube Shorts'ta videoların çocukların beynini çürütmek için özenle hazırlanıyor olması. 3 yaşında ki kuzenime telefon vermişler 7/24 YouTube Shorts izliyor, sürekli beni ısırmaya çalışıyor. Maalesef artık kurtulamaz.

Öyle olmasının sebebi YouTube Shorts'ta videoların çocukların beynini çürütmek için özenle hazırlanıyor olması. 3 yaşında ki kuzenime telefon vermişler 7/24 YouTube Shorts izliyor, sürekli beni ısırmaya çalışıyor. Maalesef artık kurtulamaz.
Sizce bu tablet alınır mı yoksa biraz daha farka daha iyileri düşer mi

can sıkıntısına tablet aldık 300 tl kupon yeni hesap açın onda çalışıyor a9 la kıyaslamıyorum çünkü arada 1000 lira fark var 2699 tl ye daha iyisi yok

Samsung a9 8.7” kullandım Aynı boyut ekranı var ama cidden çok çok küçük geliyor.
Tablet kasıyor ki bu tabletten daha güçlü olmasına rağmen.
Oyun için uygun değil.
Ekranı küçük olduğu için film içinde pek sarmıyor (eğer 10.5 ve üzeri tablet kullandıysanız) video izlemek iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama fiyat performans olarak iyi.

Benim paket 1 günde teslim edildi. Henüz açıp bakmadım.

Ben de sipariş ettim gelmesini bekliyorum, küçüm kardeşime aldım video izleyip takılsın diye. Umarım çok kötü bir şey gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,295
Üyeler
184,765
Son üye
altanaydin
Geri