Trafikte bisiklet sürmek

Her türlü haksızsın hocam evet iyice kenardan gideceksiniz bisikletlede trafiğe çıkıyorsanız evet mesele 70 100le gitmek yollarda zaten var araba sembolü 70le gidecek diye adam 10lamı gidecek trafiğin akışını bozdunuz için suç falanda değil bu yüzden nerdeyse en son yayaların çıkmadığı kaldı bi şu trafiğe ülkecek iyi dedeğiliz harbiden
Bisikletimi bekliycek arabalar müsait olunca falan

Evet bekleyecek kurallar böyle diyor rahatsız isen başka ülkeye gidebilirsin Hindistan gibi paşa paşa bekleyeceksiniz beklemez iseniz ya kavga ile biter bu iş yada arkandan ceza yollanır 3 5 kuruş benzin paran cezalara gider BABANIZIN TARLASI DEGIL YOLLAR

Evet bekleyecek kurallar böyle diyor rahatsız isen başka ülkeye gidebilirsin Hindistan gibi paşa paşa bekleyeceksiniz beklemez iseniz ya kavga ile biter bu iş yada arkandan ceza yollanır 3 5 kuruş benzin paran cezalara gider BABANIZIN TARLASI DEGIL YOLLAR
İşin çözülmesini istiyorsan iyice kenardan gideceksin yada trafiğe çıkmıycan rahatsızlık veremezsin akışını bozamazsın trafiğin yoksa böyle canın sıkılır sen ve senin gibiler sıkılmasınıda fazlasıyla hakediyorda sana tek diyeceğim bu iyi akşamlar

İşin çözülmesini istiyorsan iyice kenardan gideceksin yada trafiğe çıkmıycan rahatsızlık veremezsin akışını bozamazsın trafiğin yoksa böyle canın sıkılır sen ve senin gibiler sıkılmasınıda fazlasıyla hakediyorda sana tek diyeceğim bu iyi akşamlar
Oku da ehliyetini gözden geçir gersi sen okumazsın rahatsızlık veriyorsam trafikte buyur sikayet et polisten kacamam bile altımdaki bisiklet ile 30km bile geçemiyor:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca canım sıkan tek nokta adamın kendini haklı görüp atar yapması sonra el kadar çocuğun arkasına saklanması çocuğa üzüldüm sadece böyle bir babayı hak etmediği için

1000008383.webp

Kesin bu kavşağın nasil kullanıldığı hakkında fikrinde yoktur. Nasil kullanıldığını bildiğini demiyorum (belli kurallardan bi habersin)

Oku da ehliyetini gözden geçir gersi sen okumazsın rahatsızlık veriyorsam trafikte buyur sikayet et polisten kacamam bile altımdaki bisiklet ile 30km bile geçemiyor:)

Ayrıca canım sıkan tek nokta adamın kendini haklı görüp atar yapması sonra el kadar çocuğun arkasına saklanması çocuğa üzüldüm sadece böyle bir babayı hak etmediği için

1000008383.webp

Kesin bu kavşağın nasil kullanıldığı hakkında fikrinde yoktur. Nasil kullanıldığını bildiğini demiyorum (belli kurallardan bi habersin)
Belki okursun okumazsan bile trafikte ne yapacağını merak eden insanlara faydalı olur.
MODERN DÖNEL KAVŞAKLARDA GÜVENLİ
SÜRÜŞ KURALLARI
Kısmındaki 4. Maddenin sana selamı var :)

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu arada amaç muhalefetlik senle atışmak şu bu asla değil adam haklı senin iyiliğin için diyom canın sıkılmasını istemiyorsan dediğim gibi yap

Hocam bu arada amaç muhalefetlik senle atışmak şu bu asla değil adam haklı senin iyiliğin için diyom canın sıkılmasını istemiyorsan dediğim gibi yap
Kardeşim adam haksız iste sende haksız durumu savunuyorsun benim canım sıkılmaz video ile şikayetçi olurum keyfime bakarım cezalar belki hizmet olarak geri gelir

Kardeşim adam haksız iste sende haksız durumu savunuyorsun benim canım sıkılmaz video ile şikayetçi olurum keyfime bakarım cezalar belki hizmet olarak geri gelir
Ozaman sana şöyle güzel anlıycan dilden konışıyım türkiyedeki insanlar çok anlayışsız saygısız beklemez burası avrupa değil trafikte canının sıkılmasını istemiyorsan dediğim gibi yap nasıl

Ozaman sana şöyle konışıyım türkiyedeki insanlar çok anlayışsız saygısız beklemez burası avrupa değil trafikte canının sıkılmasını istemiyorsan dediğim gibi yap nasıl
Kardeşim yazan kurala uyumayacak kadar düşük zekalı insanlar varsa ehliyet verilmemeli bu zaten. Sorun şu ki sen o insanları savundun. İstersen bi düşün neyi savunduğunu yokuş çıkarken daha tırmanırken tirlara kolay kolay kimse laf etmiyor bisiklete de etmeyecek o zaman çünkü aynı kurallara sahibiz ha kurallar farklı ise karayollari yayınlasın yeni kuralları resmi gazetede yayınlansın ona göre hareket edelim. Ne kadar basit değil mi? Tek yapacağımız kurallara uymak.

İşin acı kısmı bizim hakkımız olması o yolda seritte gitmek adam diyor kenardan git tek gidiş tek geliş 2 serit yol yolu ortalamam karşıdan biri çarpar yada durur söver kornalar havada uçuşur sağ şeritte ki yolu ortaliyorsam o yol zaten benim hakkım müsait ise geçersin nedir bu direk bisikletin görüp korna basmak sövmek atar yapmak.
Sırf bunlar yüzünden kamera ile gezecem takip mesafesine uymayan olduğu anda şikayetçi olacam görsünler 3 kuruş kazandığı paranın cezalara gitmesini anca böyle adam olurlar
avrupada adamlar bu konuda daha bilinçliler bizimkiler sövsen anlamazlar ''severim kuralını yav'' kafası var polis yoksa her şey legal hesabı döveceksin anca yine akıllanmazlar gerçi

Hocam tozun pisliğin içinden gidecen sende yapcak bi şey yok atıyorum o yolda adamların 70le gitmesi lazım araba olarak kendin demişin gideceğimiz max 10 25 arabalar nasıl sana veya senin gibileri ayak uydursun bu dediklerim dışında tehlikeside çok büyük sana vızır vızır arabaların kamyonların tırların geçtiği trafikte bisikletle gitmen bide sollama demişin atıyorum yandan vızır vızır arabalar akıyor adam nasıl yani şeride geçsin sollasın seni türlü türlü neden motorların bile yeri koca araçların içindeki trafik hiç değil ama gene adamlar kuryelik yapıyor ekmek parası şu bu mecbur
dostum sıkıntılı mısın ?

evet bekleyecekler tabii

Kardeşim yazan kurala uyumayacak kadar düşük zekalı insanlar varsa ehliyet verilmemeli bu zaten. Sorun şu ki sen o insanları savundun. İstersen bi düşün neyi savunduğunu yokuş çıkarken daha tırmanırken tirlara kolay kolay kimse laf etmiyor bisiklete de etmeyecek o zaman çünkü aynı kurallara sahibiz ha kurallar farklı ise karayollari yayınlasın yeni kuralları resmi gazetede yayınlansın ona göre hareket edelim. Ne kadar basit değil mi? Tek yapacağımız kurallara uymak.
kargom hızlı gelsin siparişim hızlı gelsin istiyorsan bir zahmet demesinler adamlar gece gündüz tenekenin içindeler sürünüyorlar asgari ücretle 3 5 kuruş daha kazanmak için uyumuyorlar bile nasıl tırlar arabalar motorlar bir binek araç ise bisikletlerde öyledir otobana giremez ama otoyollarda girebildiği yollarda tünellerde köprülerde seve seve bekleyeceksin uzağından geçeceksin onlarında hakları var onlarda bir binek bisiklet işini çocuk işi olarak görenler çok var bu işi severek yapanlar şehir turları yapıyor adamlar sağdan sakin sakin sürüyor sende bunu görüp sıfır geçersen kulağın çınlar çarparsan %100 hatalı sensin orada haklı olan kişi bisikletli adamın ekipmanları da tamamsa %500 haklı olan odur

ülkedeki bisikletcilerin bi kısmında sacma sapan bi özgüven var yav . bisiklet yolundan gecen yayalara sokak köpegi muamelesi yapiyorlar. sacma sapan sekilde bisiklet yolu yapanlarda suc yok ama he ufacık kaldirimin yarisi bisiklet yolu olmus

ülkedeki bisikletcilerin bi kısmında sacma sapan bi özgüven var yav . bisiklet yolundan gecen yayalara sokak köpegi muamelesi yapiyorlar. sacma sapan sekilde bisiklet yolu yapanlarda suc yok ama he ufacık kaldirimin yarisi bisiklet yolu olmus
hocam ufak kaldırım varsa sorun etmiyorum ama kaldırımın büyük olduğu İzmirde sahil kısmında özellikle inatla oradan gidenler var 2 güzel laf söylüyorum geçiyorum

hocam ufak kaldırım varsa sorun etmiyorum ama kaldırımın büyük olduğu İzmirde sahil kısmında özellikle inatla oradan gidenler var 2 güzel laf söylüyorum geçiyorum
reis uslubunuz yüzünden haksiz duruma düsüyonuz iste

bazilari boyle yani*

reis uslubunuz yüzünden haksiz duruma düsüyonuz iste

bazilari boyle yani*
içimden söylüyorum zaten hiç muhatap olmak istemiyorum onlarla ve evet bazıları gerçekten öyle istisna durumlarda dediğim gibi kordonda mesela insanlar fazla değil ama kalabalık ve koruma olmadığı için denize düşme riski var ve çok büyük değil kaldırım kısmı o yüzden bazıları bisiklet yolundan yürüyor insan trafiği bile ülkede düzgün değil insanlar makas atarak yürüyor orda da düzgün yürüseler yol büyük aslında

Geri