İngiltere Londra'dan ne getirtilir?

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
697
Evet arkadaşlar bir yakınım İngiltere'ye gidecek ve bana ne istiyorsan söyle getirteyim dedi.
İngiltere piyasasına hakim veya ne getirtebilecegim hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Aklımda parfüm, kulaklık, çay, premier Lig takımı forması ve Nike Türkiye'de bulunmayan Air Jordan 4 veya SB dunk modelleri var.
Bunlar mantıklı mı? Veya sizin önerileriniz nelerdir şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Elektronik aletler olabilir, pc parçası falan tabii fiyatları tam olarak bilmiyorum. Imgilterenin aman aman özel bir şeyi yok diye biliyorum hediyelik.

Elektronik aletler olabilir, pc parçası falan tabii fiyatları tam olarak bilmiyorum. Imgilterenin aman aman özel bir şeyi yok diye biliyorum hediyelik.
Aslında mantıklı hocam alınabilir yani ama garantilerin olmaması beni korkutuyor yani bir arıza yapsa bayağı sıkıntı çıkarıyor

Bagaja verirse erimez. Yüksekte hava sıcaklığı -37 ye düşüyor.
Olabilir hocam önerdiginiz bir aroma marka falan var mı başka ne getirtebilirim aklımda başta yazdıklarım var orda uygun diye biliyorum Türkiye'ye göre birde orda vergi indirimi oluyor mu havalimaninda dönerken

Djı Drone olabilir

Djı Drone olabilir
model olarak önerin var mı hocam ama pahalı gibi ya droneyi düşürürüz falan batarız yurtdışında alınan elektronik ürünlerin garantisi olmuyor öyle biliyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Halamın kızı çikolata falan getiriyor
hocam çikolata falan getirtirim onlar kolay ama türkiyeye dönünce bide bana kargolanacak 900 km falan bi mesafe var o sürede sıkıntı çıkar diye düşünüyorum başka ne getirtebilirim var mı önerin

İngiltereye gidecek yakınını da zorlamayalım. Belki parası kendine yetmeyecek. Ucuz bir ülke değil. Soho'da bir Pub'a gitse, donuna kadar soyarlar.

İngiltereye gidecek yakınını da zorlamayalım. Belki parası kendine yetmeyecek. Ucuz bir ülke değil. Soho'da bir Pub'a gitse, donuna kadar soyarlar.
hocam parayı ben göndericem zaten para benden çıkıcak o sadece getirecek :D

Geri