Erazer defender 17 p1 53598 tl

Çok iyi değil diye biliyorum bu seri https://ty.gl/7fove6v30i03z daha mantıklı olur bence
Sizin attığınızda da yük altında kendini kapatıyor demiş biri. Muhtemelen sorunlu cihaz denk gelmiştir ama Hepsiburada'da da 2 tane sürekli mavi ekran veriyor diyen yorum var. Mavi ekran hatasının neden olduğuna bakılmalı( 10 sene önce ben de Clevo kasa notebook almıştım. Ara sıra mavi ekran veriyordu. Touchoad sürücüsü sıkıntı çıkarıyormuş🙂. Ama bunların sorunu başka olabilir. Dikkatli olmak lazım🙂).

Sizin attığınızda da yük altında kendini kapatıyor demiş biri. Muhtemelen sorunlu cihaz denk gelmiştir ama Hepsiburada'da da 2 tane sürekli mavi ekran veriyor diyen yorum var. Mavi ekran hatasının neden olduğuna bakılmalı( 10 sene önce ben de Clevo kasa notebook almıştım. Ara sıra mavi ekran veriyordu. Touchoad sürücüsü sıkıntı çıkarıyormuş🙂. Ama bunların sorunu başka olabilir. Dikkatli olmak lazım🙂).
En sorunsuz f/p cihazlardan biri gamegaraj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı nasıldır alınır mı?
Erazer Defender 17 P1 MD600007 Intel Core i7 13620H 16GB Ram 1tb SSD RTX5060 17.3" 240Hz IPS QHD Freedos Oyuncu Laptop
Erazer çöp kendin soğutması neredeyse yok.

Kendini kapatıyor diyen arkadaşa sıkıntılı cihaz geldi muhtemelen.Benim bildiğim en sorunsuz cihazlardan biri bu kullanan da çok vardı forumda pek fazla şikayet görmedim.Alinabilir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,615
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri