Valorant Kalıcı Askıya Alınan Hesap

hocam dalgamı geçiyorsun adamlara zaten ticket atarken iki yerdende gidiyor biliyorsundur umarım
tickettan giden ile senin kendi mail atman farklı neyse soğuk su için geçmiş olsun

1758198904703.webp

güzel para gömmüşsün ne diyim. sistemin neydi bu arada?
4060 5600 düz bir sistem 1 yıl önce 20 bine almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir çok kez ? Bunu adamlar kesin olarak söylüyor sa gerçekten bir kaç kez ihlal etmişsin hocam geçmiş olsun Buda ders olur bidaha oyunlarda sövmesin bence
kanka ihlal ettiysem o zaman uyarı versinler geçici ban versinler bi anda tak diye perma banmı atılır

Valorant hesabım kalıcı askıya alındı küfürden ve asla açmıyolar hesabımın değeri 40 bin tl ve champions 2025 setinide almıştım ama hesabımda daha 1 el dereceli girdikten sonra çıktım sonra bir daha giriyim diyince kalıcı askıya alındı yazısı ile karşılaştım ticket attım ve kuralları defalarca ihlal ettiğimi söylediler ama ben bu zamana kadar uyarı geçiçi uzaklaştırma asla almadım hesabım bu zamana kadar chatten bile ban almadım ama direk kalıcı perma ban attılar hesabımın adına napabilirim Alıntıyı görüntüle
unut onu açmazlar bende 1 sene yedim açmadılar ne dediysem adam ülkenin her değerine sövdü bende öldürdükçe ez yazdım arka arkaya sürekli bana da o yüzden attı

unut onu açmazlar bende 1 sene yedim açmadılar ne dediysem adam ülkenin her değerine sövdü bende öldürdükçe ez yazdım arka arkaya sürekli bana da o yüzden attı
bana 1 sene atsalar gene menmun olurum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka ihlal ettiysem o zaman uyarı versinler geçici ban versinler bi anda tak diye perma banmı atılır
Çok söversen atılır hocam yani kusura bakma valorant cs ve lol gibi oyunlarda bin bir çeşit küfür eden var her türlü uyarı yersin uyarı sayısı kalıcı banı etkiler adamlar bunu zaten geçmiş uyarıları dikkat ederek veriyorlar

Hocam normalde alarmbot tarzı bir rep yemişsin derdim ama ticketta tekrarladığın yazıyor. Daha önce hiç uyarı yememişsen de incelemeye girene kadar aynı şeyi fazlaca tekrarlamış olabilirsin tahminimce, bunun dışında bir ihtimal hesabı paylaştıysan başkası daha önce yemiş olabilir. Mail atmayı dene ama işin zor görünüyor.

Çok söversen atılır hocam yani kusura bakma valorant cs ve lol gibi oyunlarda bin bir çeşit küfür eden var her türlü uyarı yersin uyarı sayısı kalıcı banı etkiler adamlar bunu zaten geçmiş uyarıları dikkat ederek veriyorlar
biri bu ban yediğim günde ana bacı din kitap Atatürk şehitler herşeyime sövmüştü bende anasına babasına küfür etmiştim ona baktım mesala adam hala elini kolu gezdirerek oynuyorum ban bile yememiş maç geçmişinden bakıyorum

bilgisayarından daha fazla bi para yatırmışsın cidden. valo kuralları sıkılaştırdı iyice çok af olmuyor haberin olsun

Geri