Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

@vada Hocam bu iki laptop arasında kaldım sence hangisini almalıyım ya da alınır mı
İkisini de önermiyorum. İlle de biri diyorsan intel.

@vada Selamın aleykum. 85-90k bütçem var. Gaming laptop alacağım ama çok kararsızım. Öncelikle sorunsuz olması benim için önemli uzun süre kullacanağım laptopu 2 yılda elime almak istemiyorum. 5070ti lı bir model bulabilir miyim yoksa maxım 5070 midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim seçtiğim model şuydu:
https://app.hb.biz/OyQgJJz3M3vR
Sorunsuzluğundan dolayı asusu seçtim başka neye bakabilirim bütçenin maxlanması sorun değil paramın hakkını bana verebilecek en sorunsuz/dayanıklı+performanslı kombinasyonu hangi cihazdadır acaba?

Son düzenleme:
İkisini de önermiyorum. İlle de biri diyorsan intel.
Hocam, GameGaraj hakkında yazdıklarınızda tarafsız bir yorum göremiyorum. Cihazı iki aydır kullanıyorum, genellikle televizyon karşısında dizimde. Örnek vereyim: Dün 3 saat boyunca ultra ayarlarda, 2K 240Hz'de SatisFactory oynadım ve en fazla 85-86 derece arasını gördüm. Malzeme kalitesi de oldukça iyi; klavye hiç ısınmıyor, rahatsız etmiyor. Cihazın ısındığı durumlar genelde ya çok sıkıştırıldığında ya da ortam havasız olduğunda oluyor.
Ekran kalitesi de diğer cihazlarda olmayacak kadar iyi.

1757919915072.webp

Hocam, GameGaraj hakkında yazdıklarınızda tarafsız bir yorum göremiyorum. Cihazı iki aydır kullanıyorum, genellikle televizyon karşısında dizimde. Örnek vereyim: Dün 3 saat boyunca ultra ayarlarda, 2K 240Hz'de SatisFactory oynadım ve en fazla 85-86 derece arasını gördüm. Malzeme kalitesi de oldukça iyi; klavye hiç ısınmıyor, rahatsız etmiyor. Cihazın ısındığı durumlar genelde ya çok sıkıştırıldığında ya da ortam havasız olduğunda oluyor.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşın önerdiği sadece victus başka bir şey değil ve bazı serilerinde Hall sensör olmadığını iddia ediyor kesin yok diye bir şey kabul edilemez her zaman risk var onca para verip riskli cihazı mı alırsınız mesela risksiz cihazı mı

Alıntıyı görüntüle
Onun dışında game garaj mükemmel bir cihaz bu paso victus öneriyor kendi kullanıyo diye

Arkadaşın önerdiği sadece victus başka bir şey değil ve bazı serilerinde Hall sensör olmadığını iddia ediyor kesin yok diye bir şey kabul edilemez her zaman risk var onca para verip riskli cihazı mı alırsınız mesela risksiz cihazı mı

Onun dışında game garaj mükemmel bir cihaz bu paso victus öneriyor kendi kullanıyo diye
O kısmı ben de anlayamadım, Victus'lar bunun yanında çok sönük kalıyor :) Normalde marka takıntım vardır, bu yüzden önyargıyla yaklaşmıştım. Aslında MSI almayı planlıyordum ama ekranını beğenmeyince "Bu kumarı oynamalıyım," dedim. Cihazı aldığımdan beri de çok memnunum.

@vada Selamın aleykum. 85-90k bütçem var. Gaming laptop alacağım ama çok kararsızım. Öncelikle sorunsuz olması benim için önemli uzun süre kullacanağım laptopu 2 yılda elime almak istemiyorum. 5070ti lı bir model bulabilir miyim yoksa maxım 5070 midir?

Benim seçtiğim model şuydu:
https://app.hb.biz/OyQgJJz3M3vR
Sorunsuzluğundan dolayı asusu seçtim başka neye bakabilirim bütçenin maxlanması sorun değil paramın hakkını bana verebilecek en sorunsuz/dayanıklı+performanslı kombinasyonu hangi cihazdadır acaba?
Bu fiyata 70ti alinmali. Omen max ve Vectorde zaman zaman indirim oluyor.
Gamegarajlar hakkindaki fikrim ilk mesajda nettir.
Ayrica 43binlik cihazi 85binlikle kiyaslamak iyi kafaymis.

Son düzenleme:

Oyunla pek işi olmadan okul için Adobe tarzı programları çalıştıracak bundan daha mantıklı cihaz var mıdır ?
Yoksa bu kadar fiyat çıkmaya gerek yok mu ?
lenovo daha hafif yapıyor ama kronik sorundan falan bahsediyorlar bu fiyat bandında lenovo marka almak daha mı iyi olur ?

msi raider 18hx 9950x3d rtx 5090 boşta anakart sıcaklığı 60 yüktse ise 80 ben iade ettim. kimse aldığı ürüne kötü demiyor çok garip bir milletiz memnun olmasakta sonuna kadar savunuyoruz elimizdekini. gamegaraj bir işbirliği mağdurluğudur. çoğu infulencer a ekmek kapısıdır game garaj gerek sistem toplarlar gerek inceleme ürünleri gönderirler Türkiyede bu firmayı karalamak şuan hiç birinin işine gelmez. Malum.tv ye erazer 5080 hediye etmişler oda bunun karşılığını överek tanıtarak veriyor ona da lafım yok. Ben msi gibi bir fimanın en kafa laptoplarından birini iade edip msi gibi bir firmayı savunmazken sizin gamegaraj ürünlerini savunmanız çok garip. biz aslında üründen ziyade marka güvencesi alıyoruz. arkadaşın listesine sonuna kadar katılıyorum. kasasını biosunu kendi üreten köklü firmaları tercih edin.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Geri