Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Hocam tekrar merhaba.
Bu ürün nasıldır, yorumlarınızı bekliyorum..
18 inç ekran ve 5070 ti bir de intel olması bana cazip geldi ancak uzun ömürlü ve soğutması nasıldır?

Hocam tekrar merhaba.
Bu ürün nasıldır, yorumlarınızı bekliyorum..
18 inç ekran ve 5070 ti bir de intel olması bana cazip geldi ancak uzun ömürlü ve soğutması nasıldır?
108e 5080 vector satıldı.Güzel cihaz ama iyi donanımlı olanı alın.Fiyatları takip edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi raider 18hx 9950x3d rtx 5090 boşta anakart sıcaklığı 60 yüktse ise 80 ben iade ettim. kimse aldığı ürüne kötü demiyor çok garip bir milletiz memnun olmasakta sonuna kadar savunuyoruz elimizdekini. gamegaraj bir işbirliği mağdurluğudur. çoğu infulencer a ekmek kapısıdır game garaj gerek sistem toplarlar gerek inceleme ürünleri gönderirler Türkiyede bu firmayı karalamak şuan hiç birinin işine gelmez. Malum.tv ye erazer 5080 hediye etmişler oda bunun karşılığını överek tanıtarak veriyor ona da lafım yok. Ben msi gibi bir fimanın en kafa laptoplarından birini iade edip msi gibi bir firmayı savunmazken sizin gamegaraj ürünlerini savunmanız çok garip. biz aslında üründen ziyade marka güvencesi alıyoruz. arkadaşın listesine sonuna kadar katılıyorum. kasasını biosunu kendi üreten köklü firmaları tercih edin.
Boşver hocam inanmak isteyen inansın gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar. Kendi almayacakları cihazları millete öneriyolar. Kendileri de biliyor da neyse.

Son düzenleme:
108e 5080 vector satıldı.Güzel cihaz ama iyi donanımlı olanı alın.Fiyatları takip edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşver hocam inanmak isteyen inansın gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar. Kendi almayacakları cihazları millete öneriyolar. Kendileri de biliyor da neyse.
Bu linkteki kötü donanımlı mi? 5080 li modeli tekrar o fiyatlara düşer mi bilemeyiz.

Bu linkteki kötü donanımlı mi? 5080 li modeli tekrar o fiyatlara düşer mi bilemeyiz.
70ti için 111bin lira çok fazla. 83e de vector var 5070ti. Tamam ekran farklı 18 inç ama bu kadar farkı hak etmiyor attıgınız cihaz kesinlikle.
113 civarı şu an. 5080 varken 5070ti almayın o fiyata.

Hocam 45k bandında Slayer X5T alacaktım ama sizden öneri almak istedim. Bu fiyat bandında ne önerebilirsiniz? Ayrıca 16 gb ram bu zamanlarda t-yetersiz gelir mi?

Bende laptop alacağım x5t gamegaraj f/p duruyor gibi yinede size sormak istiyorum para kolay kazanılmıyor sonuçta.
8 gb ile qhd ekran istemiyorum ilk mesajda yazan sebep yüzünden bana 5050 olur 4060 olur 5060 olur bu ayarda kronik sorunu olmayan malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli düşük ms olması vs herşeyiyle demeyeyim ama genel anlamda iyi diyeyim bir model lazım.
Bütçem aşırı saçma fiyat olmadığı sürece sorun yok 1 sefer alacağım tam alacağım kafasındayım ne önerirsiniz ?
Oyun müzik iş amacli online eğitimler vs genel amaçlı kullanacağım

8gb vramli mobil ekran kartlı 5070/5060lı bilgisayarları öven o mistik post. Övmesinde sorun yok komik olan kısmı övdüğü bilgisayarlarda 2k çözünürlük ekran var. Seneye 50 fps takılırsınız artık

İşlemci ise normal. Ne aldınız hayırlı olsun.
hocam rehber icin elinize saglık güzel detaylı olmuş, 30-40k bandına f/p öneriniz nedir üny giden bir arkadaş icin alınacak.Sabah acer vardı i7 16ram 512ssd 28k fiyatlı bitirmişler ...

Geri