PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 164
İ5 13500 den geçmeye değermiSürekli tam yükte kullanmayacaksanız kurtarır hocam alın gitsin bence, fiyat güzel.
İ5 13500 den geçmeye değermiSürekli tam yükte kullanmayacaksanız kurtarır hocam alın gitsin bence, fiyat güzel.
aynen dram yokhayır bildi,ğim kadarıyla önbellek yok bunda
bnce çirkin durur full beyazdan devamDeepcool le360 alınır mı? Beyaz akvaryum kasam var segotep beaced almayı düşünüyordum bu var diye bunu aldım. Siyah uyumlu olur mu bilmiyorum
İ5 13500 den geçmeye değermi
ho brom kötü değil hawk üzmez 3 haftadır kullanıyorum konforluHawk Fab V4 ---6.900 TL ---ye aldım
HO mu GO mu![]()
Arada yayın yapiyorum genel olarak cs fortniteİşlemciniz iyiymiş aslında. 13400F-14400F'den her türlü geçilir ama 13500'de ortada kaldım. İşlemci tabanlı oyunlar oynuyorsanız geçmenize değer diyebilirim.
Segotep beaced iyi miaynen dram yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bnce çirkin durur full beyazdan devam
Arada yayın yapiyorum genel olarak cs fortnite
Sağolun hocamO zaman performans artışı olur hocam.
240 mı alacaksın 360mı olna göre öneriyim hiç duymadım segatop ismi bilinmeyen çin markalarından uzak durmanı öneririm performansları tower soğutuclar kadar iyi olmuyorSegotep beaced iyi mi
360 düşünüyorum fiyat uygun zaten240 mı alacaksın 360mı olna göre öneriyim hiç duymadım segatop ismi bilinmeyen çin markalarından uzak durmanı öneririm performansları tower soğutuclar kadar iyi olmuyor