❌İndirim Bitti! DeepCool LE360-V2 ARGB 2899 TL

Daha iyileri hep 4.5 5k hocam o da 2 derece için değmez
Kesinlikle o farkı macun ile yakalarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz kasaya bu olur mu
pek gitmez açıkçası.

Enermax bitti. Artic 3 fiyat fsarkina göre 2 3 derece iyi olabilir gereksiz artic her kasaya da uymuyo çok kalın.
yok intel de başarılı sonuç vermemiş bu daha serindi testi vardı.

pek gitmez açıkçası.

yok intel de başarılı sonuç vermemiş bu daha serindi testi vardı.
Hocam peki sizce segotep beaced 360mm alınır mı? İkisinden birini alacak olsanız hangisini alırsınız benim durumumda

tabii ki macun ile 3.3k desek yine kafadan 1.5k kâr var macun ile yine 2 3 derece olsa yine farketmez soğutucu hem çok şık. Ayrıca şahsen ben 5 derece için bile fazla para verme taraftarı değilim gereksiz oluyor işlemcin ha 72 derece olmuş ha 78 farkeden hiçbirsey olmuyor

Hocam peki sizce segotep beaced 360mm alınır mı? İkisinden birini alacak olsanız hangisini alırsınız benim durumumda
Segotep giriş seviyesi bence tier b bile değil segotep alacağınıza thermalright phantom spirit alın daha iyi

Enermax bitti. Artic 3 fiyat fsarkina göre 2 3 derece iyi olabilir gereksiz artic her kasaya da uymuyo çok kalın.
Screenshot_1.webp
Screenshot_2.webp

tabii ki macun ile 3.3k desek yine kafadan 1.5k kâr var macun ile yine 2 3 derece olsa yine farketmez soğutucu hem çok şık. Ayrıca şahsen ben 5 derece için bile fazla para verme taraftarı değilim gereksiz oluyor işlemcin ha 72 derece olmuş ha 78 farkeden hiçbirsey olmuyor

Segotep giriş seviyesi bence tier b bile değil segotep alacağınıza thermalright phantom spirit alın daha iyi
O zaman görüntü kötü bile olsa bunu alıym ben

Screenshot_5.webp

Screenshot_6.webp

Ne kadar iyi hava soğutucular olsa da yüksek TDP değerlerinde zorlanıyor.

O zaman görüntü kötü bile olsa bunu alıym ben
bitti bile.

Bu tür kule tipi alanlar küçük kasa veya normal stok kullanım için alıyor zaten örneğin 9900x alan birisi oc ve render yapmayacaksa sırf oyun için alacaksa bütçe kısıp başka parça yükseltimine gidiyor .
Evet bir süre seni cidden iyi idare ediyor. Fakat şuan PA120 ve PS120 nin fiyatları çok artmış. Bence BA120 alsalar da kurtarır 1.8k üzerine çıkıldığında yavaştan sıvı soğutma almaya özen gösterirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,743
Üyeler
183,332
Son üye
RubyLCK
Geri