Enermax bitti. Artic 3 fiyat fsarkina göre 2 3 derece iyi olabilir gereksiz artic her kasaya da uymuyo çok kalın.Arctic, Enermax alıyor bu arada. Galahad II lite ve Corsair dan emin değilim.
Kesinlikle o farkı macun ile yakalarım.Daha iyileri hep 4.5 5k hocam o da 2 derece için değmez
pek gitmez açıkçası.Beyaz kasaya bu olur mu
yok intel de başarılı sonuç vermemiş bu daha serindi testi vardı.Enermax bitti. Artic 3 fiyat fsarkina göre 2 3 derece iyi olabilir gereksiz artic her kasaya da uymuyo çok kalın.
Hocam peki sizce segotep beaced 360mm alınır mı? İkisinden birini alacak olsanız hangisini alırsınız benim durumumdaKesinlikle o farkı macun ile yakalarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pek gitmez açıkçası.
yok intel de başarılı sonuç vermemiş bu daha serindi testi vardı.
tabii ki macun ile 3.3k desek yine kafadan 1.5k kâr var macun ile yine 2 3 derece olsa yine farketmez soğutucu hem çok şık. Ayrıca şahsen ben 5 derece için bile fazla para verme taraftarı değilim gereksiz oluyor işlemcin ha 72 derece olmuş ha 78 farkeden hiçbirsey olmuyorKesinlikle o farkı macun ile yakalarım.
Segotep giriş seviyesi bence tier b bile değil segotep alacağınıza thermalright phantom spirit alın daha iyiHocam peki sizce segotep beaced 360mm alınır mı? İkisinden birini alacak olsanız hangisini alırsınız benim durumumda
Enermax bitti. Artic 3 fiyat fsarkina göre 2 3 derece iyi olabilir gereksiz artic her kasaya da uymuyo çok kalın.
O zaman görüntü kötü bile olsa bunu alıym bentabii ki macun ile 3.3k desek yine kafadan 1.5k kâr var macun ile yine 2 3 derece olsa yine farketmez soğutucu hem çok şık. Ayrıca şahsen ben 5 derece için bile fazla para verme taraftarı değilim gereksiz oluyor işlemcin ha 72 derece olmuş ha 78 farkeden hiçbirsey olmuyor
Segotep giriş seviyesi bence tier b bile değil segotep alacağınıza thermalright phantom spirit alın daha iyi
Cok iyiymiş. Yeni nesil pompa farkı bence. Lt serisi ilk trye geldiğinde ben aldım lt520 modelini çok ucuzdu 1500e almıştım incehesaptan bu da fiyatı stoklar bitince 3.5 4k arasına konumlanir bence
tabii ki macun ile 3.3k desek yine kafadan 1.5k kâr var macun ile yine 2 3 derece olsa yine farketmez soğutucu hem çok şık. Ayrıca şahsen ben 5 derece için bile fazla para verme taraftarı değilim gereksiz oluyor işlemcin ha 72 derece olmuş ha 78 farkeden hiçbirsey olmuyor
Segotep giriş seviyesi bence tier b bile değil segotep alacağınıza thermalright phantom spirit alın daha iyi
bitti bile.O zaman görüntü kötü bile olsa bunu alıym ben
Bu tür kule tipi alanlar küçük kasa veya normal stok kullanım için alıyor zaten örneğin 9900x alan birisi oc ve render yapmayacaksa sırf oyun için alacaksa bütçe kısıp başka parça yükseltimine gidiyor .Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar iyi hava soğutucular olsa da yüksek TDP değerlerinde zorlanıyor.
Evet bir süre seni cidden iyi idare ediyor. Fakat şuan PA120 ve PS120 nin fiyatları çok artmış. Bence BA120 alsalar da kurtarır 1.8k üzerine çıkıldığında yavaştan sıvı soğutma almaya özen gösterirdim.Bu tür kule tipi alanlar küçük kasa veya normal stok kullanım için alıyor zaten örneğin 9900x alan birisi oc ve render yapmayacaksa sırf oyun için alacaksa bütçe kısıp başka parça yükseltimine gidiyor .
Aldım hocam. İyi mi olucak kötü mü olucak benim açımdan onu bilmiyorum.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bitti bile.
Galahad 2 lite performance yine düz modelden iyi sonuç vermiş sebebi fan ve radyatör kalınlığı. Ayrıca artic pro ile kiyaslansa en iyisi odur. 6.9 h2o basınçlı fanlar ile geliyor öyle bir değer yok yaniAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bitti bile.