HP VİCTUS RTX4070 Laptop 40976 TL

beko42

80+ Silver
Reaksiyon skoru
920
Kronik seri s0 ve r0 olanlar.

Artık farketmiyor. 2023 ve 2024 cihazlarının hepsinde sorun olduğunu söyledi Cihaz TV. Ryzen 7 8845HS gibi işlemcileri olan 2025 modellerde sorun yok.
1. Cihaztv'nin ne söylediği umrumda değil.
2. Eğer senin umrunda ise r1 ve s1'lerde sorun olmadığını söylüyor 'artık' gidip sorabilirsin.
3. 2025 model victus 16 üretilmedi kaynağın yine cihaz.tv sanırım.
yani bu değil mi
Bu kronik olan seri.

Son düzenleme:
yeni gibi o.O2
1758362260786.webp

1. Cihaztv'nin ne söylediği umrumda değil.
2. Eğer senin umrunda ise r1 ve s1'lerde sorun olmadığını söylüyor 'artık' gidip sorabilirsin.
3. 2025 model victus 16 üretilmedi kaynağın yine cihaz.tv sanırım.

Bu kronik olan seri.
Adamın 70 bin takipçisi var gündemi yakından takip ediyor kendin kullanıyon diye hp övmenin anlamı yok victus serisi kronik hall sensör sorunlu bir cihazdır

Adamın 70 bin takipçisi var gündemi yakından takip ediyor kendin kullanıyon diye hp övmenin anlamı yok victus serisi kronik hall sensör sorunlu bir cihazdır
Evet gündemi yakından takip eden adamı gördük. https://techolay.net/sosyal/konu/hp...hall-sensor-sorunu-var-mi.117612/post-1124844
Bu postu atan kendisi. Şimdi git sor bakayım r1'de var mıymış git telegram grubuna sor. Sonra neden zamanında böyle söylediğini sor.Adamsa cevap verir.
S1 ve R1'de sorun yok. Burda senin ağa babalarını dönek çıkardım ağzımı açtırma.

Sensör problemi var bu cihazda aynısı bende var. Daha önceden başka sorunları da olmuştu düzelmedi tekrarladı. Teknik servis süreci çok kötü. Yasal haklarımı kullanmama engel oldular ve sürekli bir şeyler uydurup oyalıyorlar.

Evet gündemi yakından takip eden adamı gördük. https://techolay.net/sosyal/konu/hp...hall-sensor-sorunu-var-mi.117612/post-1124844
Bu postu atan kendisi. Şimdi git sor bakayım r1'de var mıymış git telegram grubuna sor. Sonra neden zamanında böyle söylediğini sor.Adamsa cevap verir.
S1 ve R1'de sorun yok. Burda senin ağa babalarını dönek çıkardım ağzımı açtırma.
Kimse benim ağam babam olamaz hem ağzını açsan ne değişcekki anlamadım

Kesin konuşamazsın victus serisinin hepsinde var insanlara yanlış bilgi verme yanlış öneride de bulunma beyler bunun verdiği önerileri dinlemeyin sonra paranızla rezil olmayın

Kesin konuşamazsın victus serisinin hepsinde var insanlara yanlış bilgi verme yanlış öneride de bulunma beyler bunun verdiği önerileri dinlemeyin sonra paranızla rezil olmayın
Profile tıklamamla bloklamam bir oldu hadi ötede oyna, cevabıma değmezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,374
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri