Kioxia 2TB SSD alınır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
öyle yapamam çünkü hazır sistem alıyorum ve ssdsiz alamıyorum, sistemi özelleştirme kısmında da bu önerdiğiniz ssd yok maalesef
Özelleştirmeyi atsana

Diğer forumlara baktım bu marka hakkında hem öven var hem gömen var. Biri diyo eski toshiba markası o yüzden güvenilir. biri diyo işte 1 yıl kullandım hızı yarıya düştü falan .Sizce bu ssd güvenilir mi sorun çıkarır mı?

Kioxia g3 ve Pro modelleri iyidir tek sıkıntısı fazla ısınması zaten o yüzden hız keser zaten SSD ler, eğer m2 soğutucu blok varsa çok sorun olmaz.
Senin attığın linkteki model bulk model, hazır bilgisayarlarla satılması için ya da şirketlere toplu satış için üretilmiş diye hatırlıyorum. Fazla bir değerlendirmesi yok internette o yüzden bir şey diyemiyorum

Ama Dramli olduğunu biliyorum o açıdan da iyi

Kioxia g3 ve Pro modelleri iyidir tek sıkıntısı fazla ısınması zaten o yüzden hız keser zaten SSD ler, eğer m2 soğutucu blok varsa çok sorun olmaz.
Senin attığın linkteki model bulk model, hazır bilgisayarlarla satılması için ya da şirketlere toplu satış için üretilmiş diye hatırlıyorum. Fazla bir değerlendirmesi yok internette o yüzden bir şey diyemiyorum

Ama Dramli olduğunu biliyorum o açıdan da iyi
soğutucu blok olup olmadığı nerden anlaşılır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adata 900pro fp olarak en iyisi gibi ve ram 32gb olursa iyi olur ama o paraya işlemcide değiştirebilirsin 7600x yaparsan baya fark olur
evet ama bana 2tb lazım 1tb yeterisiz olucak çünkü hem oyun hem çok fazla video depolicam

soğutucu blok olup olmadığı nerden anlaşılır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet ama bana 2tb lazım 1tb yeterisiz olucak çünkü hem oyun hem çok fazla video depolicam
Aldığın anakartta olur ya da ayrıca kendin alırsın. Senin attığın sistem özelleştirmesine baktım anakartların hiç birinde yok. Model incelemesini bulamadığım için sıcaklıkları hakkında bir yorum yapamayacağım.

Aldığın anakartta olur ya da ayrıca kendin alırsın. Senin attığın sistem özelleştirmesine baktım anakartların hiç birinde yok. Model incelemesini bulamadığım için sıcaklıkları hakkında bir yorum yapamayacağım.
peki çok can sıkıcı seviyede ısınır mı yoksa hafif bi hız düşüşü mü olur tahminen, birde sizce bu işlemci soğtucuda en ucuz ve işe yarıycak soğutucu hangisi

Geri