2.el elektronik satışlarındaki absürtlük

Reaksiyon skoru
13
Ülkemizdeki insanlar neden böyle? PS4, PS3 fiyatlarını anlarım; sıfırı olmadığı için fırsatçılık yapılıp çok yüksek fiyatlardan satılıyordu. Yurt dışında 50 euro olan şey burada 200 euroya satılıyordu. Ama Türkiye’de hâlâ sıfırı satılan bir cihaza bu fiyatı çekip üstüne böyle yorumlar yapmak gerçekten ilginç. İkinci el bilgisayarlara acayip fiyatlar yazanlar mı dersin, dolandıranlar mı dersin… Biz ne yaşıyoruz

Ekler

• 1000267854.webp
    1000267854.webp
    123.1 KB · Hit: 73
  • 1000267853.webp
    1000267853.webp
    97 KB · Hit: 70
Ülkemizdeki insanlar neden böyle? PS4, PS3 fiyatlarını anlarım; sıfırı olmadığı için fırsatçılık yapılıp çok yüksek fiyatlardan satılıyordu. Yurt dışında 50 euro olan şey burada 200 euroya satılıyordu. Ama Türkiye’de hâlâ sıfırı satılan bir cihaza bu fiyatı çekip üstüne böyle yorumlar yapmak gerçekten ilginç. İkinci el bilgisayarlara acayip fiyatlar yazanlar mı dersin, dolandıranlar mı dersin… Biz ne yaşıyoruz
Uygun olanlari fırsatçılar alıyor. Çoğu satıcı zaten fırsatçı yada alım satan yapan kişilerdir.

1758382566789.webp

Patladım şunu görünce serbest piyasa abi almıyosan alma kafasında millet alan bi enayi çıkarsa da karına bakar

he ya geçen arctis pro wireless ilanı gördüm sıfırı 13k demiş yeni versiyonunun sıfırı sık sık 10k civarına düşüyor stokları azaldığı için fiyatların arttığını idrak edemiyor ya da kendince akıllılık yapıp milleti kandırıyor

he ya geçen arctis pro wireless ilanı gördüm sıfırı 13k demiş yeni versiyonunun sıfırı sık sık 10k civarına düşüyor stokları azaldığı için fiyatların arttığını idrak edemiyor ya da kendince akıllılık yapıp milleti kandırıyor
evet ikinci el x3D ryzen işlemcilerin de fiyatı absürt am4 olanlar adamlar am5 7800x3D ile 5700x3d'yi aynı fiyata satiyorlar işlemci upgrade edemiyorum am5 gecicem mecburen

Kanka valla ps4 yada series s almayı düşünüyordum sonra dedim bu fiyatlar ne ps4ün yazılımı gidiyor artık destek yok 11kya satılıyor. Series X aldım.

meyve suyu olmuş bu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,282
Üyeler
183,814
Son üye
YKPHLVN
Geri