M2 SSD Vidasının Allah Belasını Versin

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Şu hayatta kaybolsa bulunması en imkansız şey M2 SSD vidasıdır, unutun bu Cengiz hanın mezarını veya Ahit sandığını. Bu vidayı yere ve özellikle kasanızın iç tarafına düşürdüyseniz geçmiş olsun vida backrooms'a düşmüş oluyor. Lanet olsun bu vidaya, hep nefret etmişimdir düştüğüm durumlara bak bantlamak zorunda kaldım yav ssd'yi.
20250920_223041.webp

b450m k-II nin gözünü seveyim vidasız güzelim benim

Şu hayatta kaybolsa bulunması en imkansız şey M2 SSD vidasıdır, unutun bu Cengiz hanın mezarını veya Ahit sandığını. Bu vidayı yere ve özellikle kasanızın iç tarafına düşürdüyseniz geçmiş olsun vida backrooms'a düşmüş oluyor. Lanet olsun bu vidaya, hep nefret etmişimdir düştüğüm durumlara bak bantlamak zorunda kaldım yav ssd'yi.Alıntıyı görüntüle
Vidayı internetten bulursun da psu içine falan kaçtıysa çok can sıkıcı :kekw:

Şu hayatta kaybolsa bulunması en imkansız şey M2 SSD vidasıdır, unutun bu Cengiz hanın mezarını veya Ahit sandığını. Bu vidayı yere ve özellikle kasanızın iç tarafına düşürdüyseniz geçmiş olsun vida backrooms'a düşmüş oluyor. Lanet olsun bu vidaya, hep nefret etmişimdir düştüğüm durumlara bak bantlamak zorunda kaldım yav ssd'yi.Alıntıyı görüntüle

Ulan bahsettiğin adamın mezarı bulunursa kıyamet kopacak derler. Onu bulmadan, bul şu vidaları asudhaudshuahsd

MAJSFKASFSAFHASFJHASFA B450MK 2 DİMİ BU BİRDE ALALH BELASINI VERSİN O KARTIN

Bende yeni ssd taktım düşme ihtimali olur diye ekran kartını çıkardım vida bulamadım çakıyla açtım gevşeyince elimle aldım vidayı ama siz garanti olsun diye mıknatıslı vida bakın gerçekten hayat kurtarıcı

20250921_135245.webp

Vidayı sonunda buldum dostlar, ama bu sefer suç vidada değil kasayı tasarlayan mühendisde, şu araya dar bi boşluk bırakmışlar vidada bahtıma oraya girmiş kasayı ters çevirip anca çıkardım.
Bu tasarımı yapan mühendisin alnından öpüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri