Forum Yönetimine Teşekkür

Gönderin hocam 106 ne pch soğutması var güya bunlarda.
Bende tz li değerler hareket etmiyor sabit sizde değişken mi
İşlemci ile neden aynı bu sıcaklıklar? Birde ben memnunum yani oyunlarda maks 96.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende hep hareket ediyo işlemci ne ise acpi denen seyde o slayer r9tde öyle işlemci neyse anakartta o bunlar normal mi

İşlemci ile neden aynı bu sıcaklıklar? Birde ben memnunum yani oyunlarda maks 96.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende hep hareket ediyo işlemci ne ise acpi denen seyde o slayer r9tde öyle işlemci neyse anakartta o bunlar normal mi
Şahsen ben yaşıyor olsam bu şekilde kullanmazdım.Benim cihazımda 2.ssdnin konumundan dolayı pch 95leri görmeye başlamıştı pci ekspress ayarını güç tasarrufuna alarak çözdüm 80i geçmiyor artık.
Throttlestop ile 75watta sınırlasana işlemciyi yine o kadar çıkacak mı?

Aşırı toxic bir üyesin, bende bu tarz noktalama işaretleri gibi kurallara sıkı takipten nefret ediyorum o forumlarda ama sonuç olarak mesajlar daha okunabilir oluyor. Son kullanıcıya yarayan bir şey insanlık hali bir tuşa fazla basıyoruz vs. ancak benim mesajlarım çoğunlukla uyarısız bir şekilde düzenlendi o saydığın forumlarda çünkü birilerini incitmemeye ve polemik yaratmamaya çok dikkat ediyordum. Kısaca bedava hizmet gibi çalışıyorlardı moderatörler benim için. Hem de Türkçe yazım kurallarını pekiştirmiş oluyordum. Bazen imla hatası yapıyordum absürt ise hata düzenleme yetkim olmadığından kendimi rapor ediyorum, mesajımı düzenliyorlar üstüne bana ceza yazıyorlar. Rapora itiraz ediyorum anlayışla karşılıyorlar cezam ve onun puanı siliniyor. Öyle kısa bir itiraz yeterli zaten. Düzenleme yetkisi çokta tın yani bitmesi vs. çokta önemli değil. Mesajlarini birileri rapor etmedikleri sürece takılmıyorlar kolay kolay sırf kendimi raporluyorum yani mesaj öyle duruyor yapacak bir şey yok bu yüzden. Biri seni raporlamıyorsa yazım hatasından kolay ceza yemiyorsun ama sen toxic olduğundan diğer forumlar akıllılık yapmış tebrik ediyorum onları.

Bazen noktalama işareti eksik yazıyordum saçma-sapan kalıyordu mesajlarım. Kimse rapor etmediğinden ne uyarı ne de düzenleme geliyor kendimi odak yapmıyorum zaten. Çoğunlukla hiç ses etmeden kendileri düzenliyorlar. Biri kafayı sana takmadıysa bence rahat bir forum bahsettiklerin. Ama sen kolayca polemik yapabilen bir üyeysen saçma-sapan yorumlarla o zaman affetmez saydığın forumlar. Burası affediyor işte o yüzden küfür hariç her şey serbest resmen.

Bu forumda da adam bir mesaj yazıyor bazen ne yazdığını anlamak mümkün değil. Rapor ediyorum moderatör red veya kabul bile göndermekten kaçınıyor. Dengesi daha Türkiye'de bulunamadı moderasyon olarak ülkemizde. Küfürler havada uçuşuyor 1 sayfa küfür oluyor artık moderasyon anca yetişiyor bu konuda en yavaş forum burası Türkiye'de. Buranın tek avantajı fazla özgürsün muhtemelen moderasyonda ondan yavaş.

Bu tarz konuyu da anca sen açardın zaten şaşırmadım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,054
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri