ALİ KOÇ GİTTİ FENER BİTTİ !

Fenerbahçe yeni başkanı, seçim galibi

• Oy kullanan toplam üye
    40
sen geçn gün ban yiyen değilmisin rahatlamıştık ne çabuk açıldın
Ali Koç gidince sizin gibi muhtaçlar takımdan yavaş yavaş dökülünce rahatlayacağız bu adamı destekleyenler zaten fonlandığı için destekliyor siz beleşe yapıyorsunuz ya bunu kopuyorum (ban yemedim o değilim)

Ali Koç gidince sizin gibi muhtaçlar takımdan yavaş yavaş dökülünce rahatlayacağız bu adamı destekleyenler zaten fonlandığı için destekliyor siz beleşe yapıyorsunuz ya bunu kopuyorum (ban yemedim o değilim)
bana diyorsan ben takim tutmuyom ali fanida degilim makara takiliyom

biz fon falan almadık öyle bişey yok fonlama falan yok gerçekleri görenler ali beyi bilir. koç ailesi ülkenin yarısına iş veriyor. ali bey taraftarı hep dinledi hiç kendi bildiğini yapmadı orada hata yapmış demek bunu anladık! morinho taraftar zorla getirdi ismail hoca zorla kovduruldu ali bey ne isterlerse yaptı kıymeti bilinmedi. yahu adam sahaya çıkıp gol mü atsın kalecilik mi yapsın

bana diyorsan ben takim tutmuyom ali fanida degilim makara takiliyom
Yok zaten imzandan belli seni kastetmedim genel konuştum aslında Ali Koç'u her yerde savunan çok kişi var maalesef

GOL ASENCIO
ASİST KEREM AKTÜRKOĞLU
Dakika 4' Ali beyin transferleriyle öne geçiyoruz!

Ekran Resmi 2025-09-21 20.11.46.webp

ve Artık son düzlüğe geldik aradaki fark 200 her sandıktan 50 oy Ali Koç fazlası çıkması çok zor bir ihtimal itirazlar sürüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Resmi 2025-09-21 20.13.31.webp

Son 3 sandık ve fark 250 oy

3 sandık kaldı 70er oy fazla çıkması mümkün değil yeni dönem başkanı Sadettin beye hayırlı olsun

1758474870449.webp

Evet sona geliyoruz yavaş yavaş. Kalan sandık sayısı : 2
1758474904225.webp

Ali Bey sandıklara itiraz ediyor. Çuval çuval itiraz var.
%50.4 - %49.6 Ali Bey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,409
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri