- Reaksiyon skoru
- 5,292
girgir samata hocam fbli degilim zaten takim tutmuyomali koç hayranı siyah beyaz var altta gizli bi subliminal mesaj sezdim orada
girgir samata hocam fbli degilim zaten takim tutmuyomali koç hayranı siyah beyaz var altta gizli bi subliminal mesaj sezdim orada
Ali Koç gidince sizin gibi muhtaçlar takımdan yavaş yavaş dökülünce rahatlayacağız bu adamı destekleyenler zaten fonlandığı için destekliyor siz beleşe yapıyorsunuz ya bunu kopuyorum (ban yemedim o değilim)sen geçn gün ban yiyen değilmisin rahatlamıştık ne çabuk açıldın
jose morinyogirgir samata hocam fbli degilim zaten takim tutmuyom![]()
bana diyorsan ben takim tutmuyom ali fanida degilim makara takiliyomAli Koç gidince sizin gibi muhtaçlar takımdan yavaş yavaş dökülünce rahatlayacağız bu adamı destekleyenler zaten fonlandığı için destekliyor siz beleşe yapıyorsunuz ya bunu kopuyorum (ban yemedim o değilim)
biz fon falan almadık öyle bişey yok fonlama falan yok gerçekleri görenler ali beyi bilir. koç ailesi ülkenin yarısına iş veriyor. ali bey taraftarı hep dinledi hiç kendi bildiğini yapmadı orada hata yapmış demek bunu anladık! morinho taraftar zorla getirdi ismail hoca zorla kovduruldu ali bey ne isterlerse yaptı kıymeti bilinmedi. yahu adam sahaya çıkıp gol mü atsın kalecilik mi yapsınAli Koç gidince sizin gibi muhtaçlar takımdan yavaş yavaş dökülünce rahatlayacağız bu adamı destekleyenler zaten fonlandığı için destekliyor siz beleşe yapıyorsunuz ya bunu kopuyorum (ban yemedim o değilim)
Yok zaten imzandan belli seni kastetmedim genel konuştum aslında Ali Koç'u her yerde savunan çok kişi var maalesefbana diyorsan ben takim tutmuyom ali fanida degilim makara takiliyom
Abi kaybediyonmusaran kazansin bi 10 sene daha sampiyon olamazsiniz su alinin kiymetini bilemediniz