Borçları eritti bankalar birliği denen mapustan çıkardı her sene 5er tane yıldız getirdi. dünyada başka hiçbir kulüpte bulunmayacak sponsorları bağladı. basketbolyn en prestijli kupasını kazandırdı. 20 sene sonra şampioynlar ligi müziği dinlettirdi bu adam daha ne yapsın
nankor bahce hakkini veriyor bravoAlıntıyı görüntüle
Güncel Durum
Ali kazanırsa Feneri salıyorum Kasımpaşaya geçicemnankor bahce hakkini veriyor bravo
saran kazansin bi 10 sene daha sampiyon olamazsiniz su alinin kiymetini bilemedinizAli kazanırsa Feneri salıyorum Kasımpaşaya geçicem
Aziz-Ali denkleminden çıkalım 27 sene daha şampiyon olmamaya okeyimsaran kazansin bi 10 sene daha sampiyon olamazsiniz su alinin kiymetini bilemediniz
saran kazanırsa ali beyin sağladığı tff mhk desteği kesilecekAli kazanırsa Feneri salıyorum Kasımpaşaya geçicem
Sağolsun vallahi destek için 7 senedir 1 tane ztk dışı başka bir işe yaramadı o destek.saran kazanırsa ali beyin sağladığı tff mhk desteği kesilecekgörürsünüz o zaman fernerbahçenizi. biz koçbahçeliyiz
euro lig kupasını saran bey mi getidi kulube 2 kezSağolsun vallahi destek için 7 senedir 1 tane ztk dışı başka bir işe yaramadı o destek.
Ülkerspor ile birleşme öncesi Fener'in hiçbir başarısı yoktu standart bir lig takımıydı. Ülkerspor ile birleşme sayesinde Euroleague lisansı alındı. Takımın başına Euroleague'nin en başarılı koçu olan Obradovic geldiğinde yıl 2013dü. O övündüğün amatör branşların hepsinin temeli Aziz ile atıldı buradan Ali Koç'a pay çıkarmanız çok komik. Ayrıca Avrupa liginde yarı final Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynamak > 30 tane Euroleague. Eğer bilginiz yoksa futboldan havlu atıldı diye basket izleyen bir kitleyseniz konuşmayıneuro lig kupasını saran bey mi getidi kulube 2 kez![]()
su 300 fark hic kapanmiyor ins son sandiklarda comeback gelireuro lig kupasını saran bey mi getidi kulube 2 kez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ali Bey farkı kapamaya başladı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10486 SARAN
10144 ALİ BEY
-
Güncel fark bu alandayız
sen geçn gün ban yiyen değilmisin rahatlamıştık ne çabuk açıldınÜlkerspor ile birleşme öncesi Fener'in hiçbir başarısı yoktu standart bir lig takımıydı. Ülkerspor ile birleşme sayesinde Euroleague lisansı alındı. Takımın başına Euroleague'nin en başarılı koçu olan Obradovic geldiğinde yıl 2013dü. O övündüğün amatör branşların hepsinin temeli Aziz ile atıldı buradan Ali Koç'a pay çıkarmanız çok komik. Ayrıca Avrupa liginde yarı final Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynamak > 30 tane Euroleague. Eğer bilginiz yoksa futboldan havlu atıldı diye basket izleyen bir kitleyseniz konuşmayın
ali koç hayranı siyah beyaz var altta gizli bi subliminal mesaj sezdim oradasu 300 fark hic kapanmiyor ins son sandiklarda comeback gelir