Zoko Tank kasa aldım

bu adamların kasaları gayet kaliteli ve geniş. akvaryum kasaya heves edip zoko king almıstım hala kullanıyorum.

güzelmiş led havası veriyor
Evet hocam :blobdance:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu adamların kasaları gayet kaliteli ve geniş. akvaryum kasaya heves edip zoko king almıstım hala kullanıyorum.
Zoko King başlangıç dakikaları on numara ya hahahaha tanıtım yapan genç arkadaşımız süper yapıyor tanıtımları candır kendisi :D

Zoko King başlangıç dakikaları on numara ya hahahaha tanıtım yapan genç arkadaşımız süper yapıyor tanıtımları candır kendisi :D
evet hocam güzel reklam yapmıslar. kasada gayet ucuz.

odguhjauodghuadhuga oraya dikkat etmemiştim birde ayaklarımı çok çekmeden diyor patladım

hocam bu arada kasayı nereden almıştınız ve fanların hepsi içinde geliyordu demi hiç ekstra fan almadınız yanlış anlamadıysam çok cezbetti beni şahsen

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
GPU nasıl boğulmuyor ya fanlar reverse falan mı

odguhjauodghuadhuga oraya dikkat etmemiştim birde ayaklarımı çok çekmeden diyor patladım

hocam bu arada kasayı nereden almıştınız ve fanların hepsi içinde geliyordu demi hiç ekstra fan almadınız yanlış anlamadıysam çok cezbetti beni şahsen
https://www.n11.com/urun/zoko-tank-...yar-kasasi-beyaz-59015288?magaza=trbilgisayar
N11'den almıştım hocam Tank kasasını al keyifine bak valla :peepokalp:

GPU nasıl boğulmuyor ya fanlar reverse falan mı
Her hangi bir problem yok hocam :D

Güzel duruyor hocam degerlerinde iyi inmis hayırlı olsun.

Zoko Tank kasa aldım, daha önce Zoko King kullanıyordum. King kasada işlemci sıcaklığım 43-45 dereceydi, Tank kasada 29-30 dereceye düştü. Ekran kartı da 35’ten 30-33 dereceye indi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim, gayet memnunum. :peepokalp:
kablolamayı sen mı yaptın hocam eline sağlık kim yaptıysda

Zoko Tank kasa aldım, daha önce Zoko King kullanıyordum. King kasada işlemci sıcaklığım 43-45 dereceydi, Tank kasada 29-30 dereceye düştü. Ekran kartı da 35’ten 30-33 dereceye indi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim, gayet memnunum. :peepokalp:
Anakart ve ram beyaz temalı olsa daha iyi ya diyip tat bozmayalım bu hali ile daha karizmatik daha şık olmuş hayırlı olsun

Geri