Öneri CS2 Klavye Önerisi Bütçe 12.5k

Fraortis

80+
Reaksiyon skoru
37
Bütçe
12500
CS2 iki için sessiz siyah yada koyu renkli klavye ihtiyacım var. Geceleri kafa şişirmeyecek. Mümkünse en az 75 lik yada tam boy klavye olması tercihim. Diğer boyutlarda olabilir. Bütçe sınırı yok
Kafamda bu model var nasıldır ?
Wooting Two HE Lekker L60 Linear Manyetik Switch Gaming Klavye

Son düzenleme:
CS2 iki için sessiz siyah yada koyu renkli klavye ihtiyacım var. Geceleri kafa şişirmeyecek. Mümkünse en az 75 lik yada tam boy klavye olması tercihim. Diğer boyutlarda olabilir. Bütçe sınırı yok
bütçe sonsuz nasıl olsa
1758517878579.webp

şaka maka bütçe ne ?

O kadar yüksek bütçede bilgim yok. İlk mesajı düzenle bütçeni oraya yaz bir de
Düzenledim teşekkürler. 2 3k düşünüyordum. Klavye teknolojisinde baya geri kaldım uzun süredir (8 sene) aynı klavye kullandım. Şimdi bi kafaya kaldırdım milyon tane özelik teknoloji marka klavye var kafa duman oldu. Her yeni bir şey öğrendiğimde bütçeyi artırmak zorunda hissettim. Son aşamada bu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Düzenledim teşekkürler. 2 3k düşünüyordum. Klavye teknolojisinde baya geri kaldım uzun süredir (8 sene) aynı klavye kullandım. Şimdi bi kafaya kaldırdım milyon tane özelik teknoloji marka klavye var kafa duman oldu. Her yeni bir şey öğrendiğimde bütçeyi artırmak zorunda hissettim. Son aşamada bu
Hot-swap+ gasket + 3 modlu alacaksın.

Wooting bu işin top seviyelerinde bulabilirsin ne âla 75 çıkarmıştılar bi ara o daha güzel olur

75 klavye almak ne bileyim biraz fazla kibar işi :) numpad olmadan F tuşları olmadannnasıl oyun oynuyorlar anlamıyorum da sökülüp takılırları oluyor numpadin falan. GTA6 çıkacak örneğin uçak görevi için ayrı klavye mi arayacaksınız yapmayın.

Rank nedir cs2de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,233
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus