Musluman adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Çok yakınNe kadar yakın![]()

Hocam Kasım ayı civarı düşünüyorum hem indirimede girmiş olur
Çok yakınNe kadar yakın![]()
bayadır lenovo r27qe nin 7k seviyesine inmesini bekliyprum 450 nit parlaklığı yüzünden. beklemeyip koorui g2721p mi alsam. Bilemiyorum ki 7k ya 27 inç ne alırım lenovo düşer mi acaba falanKoorui Çin'de çok popüler bir marka, Amazon'da dünya genelinde en çok satan 3. monitör markası ve Türkiye'ye OLED monitörlerini de getirdiler:
Koorui'nin distribütörlüğünü GameGaraj yapıyor.![]()
Koorui 27" S2721XO 0.03ms 240Hz HDMI,DisplayPort FreeSync OLED 2K Gaming Monitör
Koorui 27" S2721XO 0.03ms 240Hz HDMI,DisplayPort FreeSync OLED 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Koorui'de 420 nit parlaklık sunuyor ve R27QE gibi üst seviye renk gamutuna sahip. Kontrast olarak bayağı fark yiyor ama.bayadır lenovo r27qe nin 7k seviyesine inmesini bekliyprum 450 nit parlaklığı yüzünden. beklemeyip koorui g2721p mi alsam. Bilemiyorum ki 7k ya 27 inç ne alırım lenovo düşer mi acaba falan
Anladım beklememi öneriyorsunuz sanırımKoorui'de 420 nit parlaklık sunuyor ve R27QE gibi üst seviye renk gamutuna sahip. Kontrast olarak bayağı fark yiyor ama.