Telefon Zil Sesi Önerisi

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Kendrick Lamar Humble zil sesi kullanıyorum normalde biraz sıktı yine kendrickten devam etmek istiyorum ne koyacağımı bilmiyorum fazla kararsız bir insansı yaratık olduğum için karar veremiyorum aklımda kendrick lamar i var ama şarkı güzel ama melodisi benim tarzda değil ve melodi koyacağım için pek olacağını sanmıyorum şarkıyı sözlüde koyabilirim emin değilim :cry:

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kendrick Lamar Humble zil sesi kullanıyorum normalde biraz sıktı yine kendrickten devam etmek istiyorum ne koyacağımı bilmiyorum fazla kararsız bir insansı yaratık olduğum için karar veremiyorum aklımda kendrick lamar i var ama şarkı güzel ama melodisi benim tarzda değil ve melodi koyacağım için pek olacağını sanmıyorum şarkıyı sözlüde koyabilirim emin değilim :cry:
Ben horoz alarmdan devam hoplatan cinsten uyandırıyor

8 senedir falan tüm duvar kağıdı ve sesleri Zedge'den yapıyom.

Ben horoz alarmdan devam hoplatan cinsten uyandırıyor
hocam alarm siren sesleri var bende :D sabah mahalle uyanıyor arama zil sesinden bahsetmistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 senedir falan tüm duvar kağıdı ve sesleri Zedge'den yapıyom.
zedge kullanmayı denedim hocam humble orada vardı onu seçiyordum ama bir türlü ses olmuyordu en son internette bir yerden buldum indirdim

hocam alarm siren sesleri var bende :D sabah mahalle uyanıyor arama zil sesinden bahsetmistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zedge kullanmayı denedim hocam humble orada vardı onu seçiyordum ama bir türlü ses olmuyordu en son internette bir yerden buldum indirdim
Belki o dosyadan dolayıdır ben yıllardır çok telefon tablette kullandım sorun olmadı

Belki o dosyadan dolayıdır ben yıllardır çok telefon tablette kullandım sorun olmadı
silip geri yüklemiştim düzelmedi dosyadan olacağını düşündüm farklı kendrick lamar şarkılarından denedim hiçbiri olmadı farklı birisini denemek aklıma gelmedi şuan aklımdayken yükleyeyim tekrar yapayım bakalım hangisi hoşuma giderse yaparım durum raporunu veririm buraya .d

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri