Asus Tuf Anakart için yardım

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
237
Merhaba arkadaşlar beyaz ve kabloları gizli bi kasa topluyorum anakart olarak bu modeli alacam

Anakart

2 tane 1tb ssd ile kullanacam anakartta 3 tane giriş tek var ssd ler de bu şekilde

Yeni alacağım ssd

Buda şuan elimde olan ssd

Bunları takacağım Ssd girişi çok fark eder mi Extra olarak ta ekran kartı için şuan benzer Pce dikey ekran kartı kullanmak için olan kablolardan beyaz olanından alacam bunu 5.0 mı alayım 4.0 mı bunun için hangi modeli önere bilirsiniz

Riser kablo

Riser kablo bilgim yok ama elinden geldiignce yuksek teknoljili olan 5.0 olanlari alki daha az deger dusursun.
Ssd konusunda bir sorun yasmaassin sadece 2. Ssd yuvasi 1. Ye gore daha dusuk teknoloji olur ama zaten 3.0 dan sonraki deger artislari render vs urasmoyorsan degiskenlik yaratmaz.

Islemcin nedir bukadar yuksek seviye anakart secmen gereklimi?

Merhaba arkadaşlar beyaz ve kabloları gizli bi kasa topluyorum anakart olarak bu modeli alacam

Anakart

2 tane 1tb ssd ile kullanacam anakartta 3 tane giriş tek var ssd ler de bu şekilde

Yeni alacağım ssd

Buda şuan elimde olan ssd

Bunları takacağım Ssd girişi çok fark eder mi Extra olarak ta ekran kartı için şuan benzer Pce dikey ekran kartı kullanmak için olan kablolardan beyaz olanından alacam bunu 5.0 mı alayım 4.0 mı bunun için hangi modeli önere bilirsiniz

Riser kablo
Anakart taş gibi yalnız

Riser kablo bilgim yok ama elinden geldiignce yuksek teknoljili olan 5.0 olanlari alki daha az deger dusursun.
Ssd konusunda bir sorun yasmaassin sadece 2. Ssd yuvasi 1. Ye gore daha dusuk teknoloji olur ama zaten 3.0 dan sonraki deger artislari render vs urasmoyorsan degiskenlik yaratmaz.

Ryzen 7 9800x 3d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart nasıl hocam genel anlamda pce 5.0 galiba buda

Dostum o islemciyi belseyecek daha ucuz anakartlar var ama senin isteklerin dogrultusunda beyaz ve arkadan kablolamali anakartlar ztn yeni geldiginden cok azlar.

Istedigin ozellikler dorultusunda bu anakarti al gitsin :)

Dostum o islemciyi belseyecek daha ucuz anakartlar var ama senin isteklerin dogrultusunda beyaz ve arkadan kablolamali anakartlar ztn yeni geldiginden cok azlar.

Istedigin ozellikler dorultusunda bu anakarti al gitsin :)
Tamam dır teşekkür ederim

Bu anakarti begendiysen ginul rahatligiyla alabilirsin.

Istedigin ozellikler harici

12+2+1 vrm yapisi islemcini beslemeye fazlaisyla yeter. Vrm lerin amperlerini vs bilmiyorum ama fazla fazla yeterli olur merak etme.

Sogutma anlaminda ne mos ne vrm nede ssd ler isinip kendini kismas yuksek tas gibi anakart.

Main ekran karti slotu 5.0
Daha fazla slotu varsa 4.0 dir.

M2 slotlarindan ilki 5.0 digerleri 4.0
Ethernet, lan, port wifi ozellikleri gayet saglam.

Yalistir gitsin :) cok kafaya takma

Geri