Beyaz Anakart Tavisyesi (YARDIMI)😁

Aga sevdiğin anakartı al fıs-fısla beyaza boya.
Beyaz sistem tavsiyesi görmekten gözümüz beyazladı :D
Harbi ya bende şuan hali hazırda siyah sistem var ama dedim şu beyazın tadına bende bakim Asus rog ile gigabyte arasında kaldım sizce hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartının BTF destekli olmasına gerek yok ki, sadece ortada ekran kartının kablosu ve CPU soğutucu kabloları görünücek BTF sistemde bence o dert değil, kasa destekliyorsa ve görsel merak varsa PZ ya da BTF anakart candır.
Ama şöyle de bi gerçek var, PSU/sistem beyaz ise arkadan bağlantılı anakarta çok gerek yok çünkü bence beyaz kablolar güzel görünüyor beyaz sistemlerde.
Evet görsel olarak btf harbi çok güzel ama fiyatına göre güzel özellik sunamıyor gibi bende beyaz kırmızı kumaş phanteks kablolar var şuan Asus ile gigabyte arasında kaldım

Harbi ya bende şuan hali hazırda siyah sistem var ama dedim şu beyazın tadına bende bakim Asus rog ile gigabyte arasında kaldım sizce hangisi

Evet görsel olarak btf harbi çok güzel ama fiyatına göre güzel özellik sunamıyor gibi bende beyaz kırmızı kumaş phanteks kablolar var şuan Asus ile gigabyte arasında kaldım
Ben daha yeni sistem topladım aorus elite aldım çok memnunum, ama mesela bi sorunu var bios da arama yapamıyosun, yaptığında kitleniyor bios :) son bios sürümü de öyle ondan bi önceki sürümü de öyle, değişik bir olay, o kadar para ver bios kitlensin :kekw:
Ha onun haricinde bi soruna rastlamadım, ki arama yapmadan da bios da işini görebiliyosun o yüzden büyük bir dert değil bence

Marka olarak Asus derim. Gigabyte ürünlerin geneli sanki kalitesiz bileşenlerden üretiliyor hissi var bende güven vermiyor yani.

Ne zaman ekran kartı tamirine bakıyorum genellikle Gigabyte çıkıyor önüme.
Anakartlarıda yukarıda arkadaşta belirtmiş bazen öyle gariplikler oluyor. :D

Marka olarak Asus derim. Gigabyte ürünlerin geneli sanki kalitesiz bileşenlerden üretiliyor hissi var bende güven vermiyor yani.

Ne zaman ekran kartı tamirine bakıyorum genellikle Gigabyte çıkıyor önüme.
Anakartlarıda yukarıda arkadaşta belirtmiş bazen öyle gariplikler oluyor. :D
Anladım hocam ama gigabyte ta harbi beyaz anakart işini çok güzel yapıyor bide 2.000tl daha verip x870e almak daha cazip geliyor😁

Ekran kartının BTF destekli olmasına gerek yok ki, sadece ortada ekran kartının kablosu ve CPU soğutucu kabloları görünücek BTF sistemde bence o dert değil, kasa destekliyorsa ve görsel merak varsa PZ ya da BTF anakart candır.
Ama şöyle de bi gerçek var, PSU/sistem beyaz ise arkadan bağlantılı anakarta çok gerek yok çünkü bence beyaz kablolar güzel görünüyor beyaz sistemlerde.
Ne anladım ben o işten, yarım yamalak hiç olmasın daha iyi. :):)

Anladım hocam ama gigabyte ta harbi beyaz anakart işini çok güzel yapıyor bide 2.000tl daha verip x870e almak daha cazip geliyor😁
He o olayı öyle.
Aynı fiyatta Bakıyorsun asus ve msi anakart üzerine pek fazla çıkış bulamazsın
ama gigabyte mühendisleri elinde ne varsa sanki yalnışlıkla devirmiş anakart üzerine öylede lehimlemişler.

Aynı fiyatta fazla bileşen çıkışı mesela 2 adet ekran kartı için pci
4 adet m2 sata.

Bide msi asus bakayım derken 1 pci, 2 m2 sata ve başka çıkışlar.

Başka adı yok bence. Ya bileşenlerin kalitesinden kısacaksın bileşenleri çoğaltıcaksın,
Yada bileşenleri azaltıp kaliteyi yükselticeksin.

He o olayı öyle.
Aynı fiyatta Bakıyorsun asus ve msi anakart üzerine pek fazla çıkış bulamazsın
ama gigabyte mühendisleri elinde ne varsa sanki yalnışlıkla devirmiş anakart üzerine öylede lehimlemişler.

Aynı fiyatta fazla bileşen çıkışı mesela 2 adet ekran kartı için pci
4 adet m2 sata.

Bide msi asus bakayım derken 1 pci, 2 m2 sata ve başka çıkışlar.

Başka adı yok bence. Ya bileşenlerin kalitesinden kısacaksın bileşenleri çoğaltıcaksın,
Yada bileşenleri azaltıp kaliteyi yükselticeksin.
Kısacası gigabyte almamı diyorsunuz hocam 😁😂

Bu fiyat bandına başka ne alınabilir beyaz ağırlıklı arıyorum sizce BTF VE ZERO anakartlar alınmalı mı yoksa daha erken mi Yardımcı olursanız sevinirim

ASROCK

Colorful

ASUS TUF

ASUS ROG

Gigabyte

MSİ
.
Bende kararsızım hangisini alsam :shy: .

Bende kararsızım hangisini alsam :shy: .
Aorus veya rog ASRock u araştırmadan alınmasını tavsiye etmiyorum fiyatı güzel 14k ta steel legends var ama 1m2 si g3 olması lazım ve sorunlu olup olmadığı konusunda detaylı araştırma sonrası fiyatı en makul beyaz anakart

Alabilirsin ama işini şansa bırakırsın. Ya satana dek kullanırsın yada servise yollarsın.

Fifty-Fifty

3.5 senedir gigabyte kullanıyorum daha bir kere servise anakart göndermedim aldığım anakartlar hala taş gibi duruyor am4 te pinlerin içine termal macun bile döktüm hala çalışıyordu

Geri