ATK Battle Axe Oyun Kolu alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
Fiyatına göre iyi duruyor. 2000tl bütçem var. Pro halini alıcam alırsam. Alınır mı?

ben aldım hocam şuan kargoda umarım bugün dağıtıma çıkar

Hocam alınır bende kullanıyorum baya güzel bir kol tavsiye ederim. Kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum turbo modu diye bir şeyi varmış ne işe yarıyor kullanan var mı

Hocam alınır bende kullanıyorum baya güzel bir kol tavsiye ederim. Kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum turbo modu diye bir şeyi varmış ne işe yarıyor kullanan var mı
Tuşa bastığınızda siz tek bassanız da hızlı bir şekilde bas çek yapıyor gibi algılamasını sağlıyor kolun. Fareye makro atayıp cps testi yaparken hile yapmak gibi bir şey

iyi günler, ürün bugün geldi hiçbir şekilde çalışmıyor pc telefonda denedim olmuyor (pc'de kol takılı gözüküyor, telefonda bluetooth görmüyor), kol kapanmıyor bile sadece ışıkları yanıyor sarj istasyonunda da aynı şekilde. lütfen yardımcı ol

iyi günler, ürün bugün geldi hiçbir şekilde çalışmıyor pc telefonda denedim olmuyor (pc'de kol takılı gözüküyor, telefonda bluetooth görmüyor), kol kapanmıyor bile sadece ışıkları yanıyor sarj istasyonunda da aynı şekilde. lütfen yardımcı ol

Kablo ile PC’ye bağlayıp uygulama veya web sitesi üzerinden firmware güncellemesi yapın.

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    6.6 KB · Hit: 32
Geri