springtrap
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 2000
Fiyatına göre iyi duruyor. 2000tl bütçem var. Pro halini alıcam alırsam. Alınır mı?
AlınırFiyatına göre iyi duruyor. 2000tl bütçem var. Pro halini alıcam alırsam. Alınır mı?
Alınır kanka bende kullanıyorum sorun varsa cevaplarımFiyatına göre iyi duruyor. 2000tl bütçem var. Pro halini alıcam alırsam. Alınır mı?
Hocam şarj süresi nasıl? Hissiyatı iyi mi?Alınır kanka bende kullanıyorum sorun varsa cevaplarım
hocam valla ben fifa oynuorum bana uzun süre gidiyor normal kullanımda, Hissiyatı shoter 3 den iyi geldi.Hocam şarj süresi nasıl? Hissiyatı iyi mi?
Tuşa bastığınızda siz tek bassanız da hızlı bir şekilde bas çek yapıyor gibi algılamasını sağlıyor kolun. Fareye makro atayıp cps testi yaparken hile yapmak gibi bir şeyHocam alınır bende kullanıyorum baya güzel bir kol tavsiye ederim. Kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum turbo modu diye bir şeyi varmış ne işe yarıyor kullanan var mı
iyi günler, ürün bugün geldi hiçbir şekilde çalışmıyor pc telefonda denedim olmuyor (pc'de kol takılı gözüküyor, telefonda bluetooth görmüyor), kol kapanmıyor bile sadece ışıkları yanıyor sarj istasyonunda da aynı şekilde. lütfen yardımcı ol
kablo ile de olmuyor firmware de inderemiyorum hata veriyorKablo ile PC’ye bağlayıp uygulama veya web sitesi üzerinden firmware güncellemesi yapın.
ATK HUB | All-in-One Software for ATK Devices
Easily manage your ATK mouse, keyboard, or headset with ATK HUB. Customize performance, lighting, macros, and stay updated with one powerful tool.www.atk.store
kablo ile de olmuyor firmware de inderemiyorum hata veriyor
böyle diyor ne yapmam lazımKüçük boyutlu bir dosyayı sizin için indirip upload ettim, buradan indirebilirsiniz.