Öneri 2TB Sata SSD tavsiyesi verir misiniz?

enesgnz

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba öncelikle, bilgisayarıma yeni bir ssd almam gerekiyor, yazılım işleri ile uğraştığım için bilgisayarım sürekli doluyor. Şuanda bilgisayarımda 512gb m2, 1tb sata ssd olmak üzere 2 adet ssd mevcut. Anakartımda tek bir tane m2 girişi olduğu için tekrardan sata ssd almak zorundayım. Önceki aldığım sata ssdnin modeli PNY CS900 1TB. Alalı 2 yılı geçti henüz bir sıkıntı çıkarmadı sadece sesli çalışıyor. Şuanda 2 TB ssd almayı düşünüyorum önerebileceğiniz fiyat performans aynı zamanda uzun ömürlü ssd var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Edit: Yeni bir sata ssd almak yerine 2 tb m2 alıp eski m2yi harici kullanmayı düşünüyorum. Samsung 990 PRO 2TB alacağım fakat bana birde klonlama için m2 kutusu lazım olucak. Bana bir kutu önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Şuan uygun fiyatli yok hocam. Kasım ayında belki indirim'e girer aceleniz yoksa. 2 ci ele faturasız bakabilirsiniz. Bütçede daha uygun olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
870 EVO almayı düşünüyorum fakat trendyolda 2TB versiyonu 9489TL, 1 TB versiyonu 3750tl hangisini alsam bilemedim. 870 EVO iyi midir? bu arada?

• İnanılmaz
870 EVO almayı düşünüyorum fakat trendyolda 2TB versiyonu 9489TL, 1 TB versiyonu 3750tl hangisini alsam bilemedim. 870 EVO iyi midir? bu arada?
870 Evo kullanıyorum 1TB. Memnunum. Geçen sene 2700'e almıştım.

2TB olana para harcamana gerek yok 1TB olanı al dedim de ben bunu m2 sanmıştım o para sataya verilmez aynı fiyata m2 ssd al sendeki 1TB olanı yedek olarak kullan sendeki 500'ü de satarsın

Bende Samsung 860 EVO 2TB SSD var gayet güzel fakat yüksek boyutlu alıyorsan ileriye dönük güzel bir nvme SSD almanı tavsiye ederim. Çünkü aynı parayı vereceksin. 512 GB SSD yerine 2 TB SSD al bence. Fiyat performans ürünlerinden uzun süre dayanıklılık bekleme bence. Marka olarak DRAM'li Samsung veya Kingston öneririm.

Yazılımcıyım demişsin bence yedekli çalış, geçmişte çok projem uçtu bu ssd yüzünden veri kurtaramadım.

gen 4 m2 fiyatına sata

• Beğen
1-2k daha verip gen5 alabiliyor üstelik. Sistem gen5 desteklemese bile fiyat açısından bir gariplik var ortada.
oyun içinse gen 3 bile yeterli aslında. gen 4 ile 1-2 sn fark ediyor. gen 5 gereksiz oyun için.

Aklıma bir fikir geldi sizede sorayım. 2tb veya 1 tb m2 ssd alıp elimdeki m2 ssdyi yeni aldığıma klonlayıp eski m2 ssdyide satıyım veya harici olarak kullanayım. Veya başka bir fikriniz varmı?

Aklıma bir fikir geldi sizede sorayım. 2tb veya 1 tb m2 ssd alıp elimdeki m2 ssdyi yeni aldığıma klonlayıp eski m2 ssdyide satıyım veya harici olarak kullanayım. Veya başka bir fikriniz varmı?
Uygun fiyata bulursanız olur. M2 kutusu lazımsa bende var

Samsung 990 pro 2tb soğutuculu almaya karar verdim. Birde önceki m2 ssdmi klonlamak için buna bir kutu almam lazım kutu önerisinde bulunabilir misiniz? Klonladıktan sonra eski m2yi harici olarak kullanacağım. Eski m2nin modeli crucial P3 500gb.

Geri