raunchytve
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
kötü oldu ya bu 162 kaldım. Kızlar bile uzun benden. Az Önce Endikroloji Doktoruna sordum Tamamen Kapanmamış Ama Az Kalmış 1-2 cm uzayabilirsin dedi. Esneme Hareketleri felan yapmamı söyledi. Artık Pek Yapacak Bişey yok gibi.Evet yada kapanmaya yakın
Olsun be hocam kaderimizi değiştiremeyiz takmayon kafanıza.kötü oldu ya bu 162 kaldım. Kızlar bile uzun benden. Az Önce Endikroloji Doktoruna sordum Tamamen Kapanmamış Ama Az Kalmış 1-2 cm uzayabilirsin dedi. Esneme Hareketleri felan yapmamı söyledi. Artık Pek Yapacak Bişey yok gibi.
yaş kaç hocamkötü oldu ya bu 162 kaldım. Kızlar bile uzun benden. Az Önce Endikroloji Doktoruna sordum Tamamen Kapanmamış Ama Az Kalmış 1-2 cm uzayabilirsin dedi. Esneme Hareketleri felan yapmamı söyledi. Artık Pek Yapacak Bişey yok gibi.
16yaş kaç hocam
16 daha gençsin ben epifiz falan anlamam ama uzaman lazım 170 olursun bence
ya hocam bu benim küçüklüğümden beri devam eden bi olay dogdumunda(8 aylık doğdum) bile zayıf doğmuşum zaten yaşıtlarımdan sürekli gerideydim.16 daha gençsin ben epifiz falan anlamam ama uzaman lazım 170 olursun bence
bende 8 aylık doğdum dana gibiyim boyumda 170 falan yani genetik biraz annen babanın boyu nasılya hocam bu benim küçüklüğümden beri devam eden bi olay dogdumunda(8 aylık doğdum) bile zayıf doğmuşum zaten yaşıtlarımdan sürekli gerideydim.
Hocam valla babam 5 yıl önce vefat etti onun boyunu bilmiyorum. Annemde 150 felandir net bilmiyorumbende 8 aylık doğdum dana gibiyim boyumda 170 falan yani genetik biraz annen babanın boyu nasıl
Allah rahmet eylesin hocam anneniz kısaymış genetik olabilir boyunuz hocam ama uzarsınız biraz daha ya moralinizi bozmasın bi boyHocam valla babam 5 yıl önce vefat etti onun boyunu bilmiyorum. Annemde 150 felandir net bilmiyorum
Alakasi yok yaşla. 15 yaşından beri 178 im16 daha gençsin ben epifiz falan anlamam ama uzaman lazım 170 olursun bence
Alakasi yok yaşla. 15 yaşından beri 178 im