AE den cok cok yavas surec. Bu bir gercek. 10 gunu gececek daha kargoya teslim edilmezse.Her gün puan biriktirerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç gün oldu derken yurtdışından alınan çoğu ürün ortalama 10 gün sürüyor 20 gün sürmez
AE den cok cok yavas surec. Bu bir gercek. 10 gunu gececek daha kargoya teslim edilmezse.Her gün puan biriktirerek
Kaç gün oldu derken yurtdışından alınan çoğu ürün ortalama 10 gün sürüyor 20 gün sürmez
Hocam, bundan alacağımda imzadaki SSD için uygun mudur ? Nasıl anlıyoruz ?Fanlar ve Soğutma
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
M2 SSD soğutucu 70 TL'ye denk geliyordu galiba.![]()
Fanlar ve Soğutma
api-shein.shein.com
Hocam, hiç olmamasından iyi midir, yoksa alınır mı?hocam temudan aldım buna benzerini yakın zamanda ama benim aldığım ve bu derecede çok fark yapmaz muhtemel bunların işlemci fanı gibi bakır borulu olanları var tabi tuzlu fiyatlar sheinda yok ama onlar çok fark ediyor eğer ısınan ssdniz var ise.
Laptopta kullanmıyorsanız fazla fark olmazHocam, bundan alacağımda imzadaki SSD için uygun mudur ? Nasıl anlıyoruz ?
Hocam, hiç olmamasından iyi midir, yoksa alınır mı?
Masaüstü sistemim için alacaktım da indirimliyken alayım dedim.Laptopta kullanmıyorsanız fazla fark olmaz
Ve ssd ile uyumlu
Fifine marka webcam 820tlye geliyor 2kMasaüstü sistemim için alacaktım da indirimliyken alayım dedim.
Arkadaşlar, buradan önerebileceğiniz webcam var mı?
dizüstü için uygun olabilecek bir ürün mü bu görsellerde sadece masaüstü için paylaşım yapılmışLaptopta kullanmıyorsanız fazla fark olmaz
Ve ssd ile uyumlu
Teşekkür ederim linkini atabilir misiniz.Fifine marka webcam 820tlye geliyor 2k
Normal hocam 5 6 gün bekletiyorlar en az artık gümrükte bir şeyler var heralde09/19/2025
06:58
Uçak varış havaalanına varır.
arkadaşlar benim kz castor böyle kaldı niye?.
Kaça aldin castor proyu09/19/2025
06:58
Uçak varış havaalanına varır.
arkadaşlar benim kz castor böyle kaldı niye?.
Kimse yok mu?Arkadaşlar kargoda sıkıntı oluyor mu? Geçiyor mu yani gümrükten?
Vergi ödeme ekranında mı?
Bir de Shein için rehber varsa atar mısınız ya da özet geçebilecek biri var mı?