Shein indirimli ürünler

Siyah olan bass versiyon

Kz castor, kz dawn iki tane, mouse skates, termal ped, iki tane mousepad biri arkadaşımın birde yemek çantası. Para olunca daha devam edicem. 😆
ayri ayri mi aldin kocam kz castor kz dawn gibi urunleri 629 lira tuttu bende bu modeller indirim uygulanmis mi demek oluyor bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pro olmayan modelini aldim sanirim ben castor un urunleri degistirebiliyor muyuz iptal etsem siparisi kupon iade olur mu kz dawn ve castor pro ayni sepette mi alinmaliydi anlayamadim

ayri ayri mi aldin kocam kz castor kz dawn gibi urunleri 629 lira tuttu bende bu modeller indirim uygulanmis mi demek oluyor bu

pro olmayan modelini aldim sanirim ben castor un urunleri degistirebiliyor muyuz iptal etsem siparisi kupon iade olur mu kz dawn ve castor pro ayni sepette mi alinmaliydi anlayamadim
Her hesap için 1 sipariş verin daha uygun oluyor ben öyle yaptım mikrofonlu castor aldım 260a 1 kz dawn aldıydım o geldi 1 de yolda var.

• Beğen
Reaksiyonlar: ahng
Her hesap için 1 sipariş verin daha uygun oluyor ben öyle yaptım mikrofonlu castor aldım 260a 1 kz dawn aldıydım o geldi 1 de yolda var.
532 ye geldi renk secenegi olmayan kz castor pro ilanini gordum onu aldim birde baska hesaptan kz dawn ve normal castor aldim ikisi de mikrofonlu 629 tutuyordu o ikisi 440 tl tutuyormus castor un normal i onun icin iade talebi gonderdim yanit gelmedi daha iade olur mu bilmiyorum komple o 2 urunluk sepeti mi iptal etsem acaba kupon iade oluyorsa edeyim

Alınır mı arkadaşlar?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-04 205712.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-04 205712.webp
    19.6 KB · Hit: 175
532 ye geldi renk secenegi olmayan kz castor pro ilanini gordum onu aldim birde baska hesaptan kz dawn ve normal castor aldim ikisi de mikrofonlu 629 tutuyordu o ikisi 440 tl tutuyormus castor un normal i onun icin iade talebi gonderdim yanit gelmedi daha iade olur mu bilmiyorum komple o 2 urunluk sepeti mi iptal etsem acaba kupon iade oluyorsa edeyim
Bilmiyorum en kötü yeni hesap açılır ben kz dawnnın birini 45 diğerini 50 castoruda 260a aldım.

Siyah olan bass versiyon
Evet ama gelecek ürün eğer sepette yazan gibi gümüş ise harman sürümü gelecek gözüküyor diğer satıcıların indirim yapmasını beklicez artık. Diğer ürünlerde de açıklamalarda tutarsızlık var ama en azından resimli olarak da belirtmişler

1757020514015.webp
1757020549161.webp

beyler başka shine'dan gözünüze çarpan alınabilecek ürün var mı sizce?

Fanlar ve Soğutma
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
M2 SSD soğutucu 70 TL'ye denk geliyordu galiba.
hocam temudan aldım buna benzerini yakın zamanda ama benim aldığım ve bu derecede çok fark yapmaz muhtemel bunların işlemci fanı gibi bakır borulu olanları var tabi tuzlu fiyatlar sheinda yok ama onlar çok fark ediyor eğer ısınan ssdniz var ise.

hocam temudan aldım buna benzerini yakın zamanda ama benim aldığım ve bu derecede çok fark yapmaz muhtemel bunların işlemci fanı gibi bakır borulu olanları var tabi tuzlu fiyatlar sheinda yok ama onlar çok fark ediyor eğer ısınan ssdniz var ise.
Başka baktım da işe yarar bir şey göremedim shein de pc için para olursa aklımda bir M2 soğutucu bir coiled kablo bir dac kablo ondan emin değilim ama birde mx keycaps birde fifine mikrofon ama param çıkmaz herhalde o kadar ve son 1 tane kulaklık düşünüyorum kz dawn ya da kz libra x bu aldığım iem kulaklık baya hoşuma gitti kz dawnı test ettim bugün yani ortalama üstü bence 45 TL'ye aldım.

Başka baktım da işe yarar bir şey göremedim shein de pc için para olursa aklımda bir M2 soğutucu bir coiled kablo bir dac kablo ondan emin değilim ama birde mx keycaps birde fifine mikrofon ama param çıkmaz herhalde o kadar ve son 1 tane kulaklık düşünüyorum kz dawn ya da kz libra x bu aldığım iem kulaklık baya hoşuma gitti kz dawnı test ettim bugün yani ortalama üstü bence 45 TL'ye aldım.
hocam tavsiyeler için teşekkürler bende bir tane type c kablo düşünüyorum ekranlı olanlarıdan 240w veya 120w birde 20w şarj başı var hem type c hemde type a soketli bence baya mantıklı çok ucuza geliyor birde kendi mağazası yani ürünün problem olacağını sanmıyorum telefon şarj etmek vb ıvır zıvır lazım gibi.

birde bilginiz var mı ben bazı siparişleri önceki ayın sonuna doğru birde yeni ay başında verdim acaba aylık 5 kota olayı bana patlar mı tecrübesi olan var mıdır acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,335
Üyeler
183,267
Son üye
Mehme-t
Geri