🔥İndirim Xigmatek Odin 2 750W Kasa 3.289 TL

Film izlerken fan sesi nasıl duyuyorsunuz 😀
Nasıl izlediğine bağlı olarak değişir. Kulaklı duyulmaz ama ses sistemiyle izliyorsa korku sahnesinde sessizlikte duyuluyor. Kasanın konumu da önemli masa üstüne koyarsan kulaklıkta dayanmayabilir. Ben artick p12 pwm ile değiştirdim hepsini anakarttan ayarlıyorum psunun fanınıda değiştirdim anakarta vram ısısına bağladım kademeli olarak artıyor yok en kısıkta çalıştırıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendeki fanlar argb idi güzeldide eski kontrolcüsü olunca ayarlarlanıyor ama kendi üzerinde gelende yok internetten xigmatech alırlarsa 3 lu fan ıcınde cıkana takarak 3 kademeyi ayarlayabilirler

Nasıl izlediğine bağlı olarak değişir. Kulaklı duyulmaz ama ses sistemiyle izliyorsa korku sahnesinde sessizlikte duyuluyor. Kasanın konumu da önemli masa üstüne koyarsan kulaklıkta dayanmayabilir. Ben artick p12 pwm ile değiştirdim hepsini anakarttan ayarlıyorum psunun fanınıda değiştirdim anakarta vram ısısına bağladım kademeli olarak artıyor yok en kısıkta çalıştırıyorum.
bu islemler kac liraya patladi hocam size

valla hocam 2000 TL küsür'e 4 tane argb fan geldi 1 tanede normal aldım 400' TL'ye 2500 e geldi ama inanılmaz sessi oldu :) pahalıya denk geldi 4 bın kusure almıstım.
evet biraz pahaliya mal etmissiniz hocam ben fan sesini cekicem artik mecbur ya da indirim vs dusmesini bekleyecegim

Fan sorununu ₺100 TL'ye çoklayıcı ve alıp fanları ona bağlayarak rahatlıkla çözebilirsiniz. 5 dakikalık iş. İstediğiniz gibi kontrol (DC) edin ondan sonra.

Fan sorununu ₺100 TL'ye çoklayıcı ve alıp fanları ona bağlayarak rahatlıkla çözebilirsiniz. 5 dakikalık iş. İstediğiniz gibi kontrol (DC) edin ondan sonra.
Hocam merhaba bana link atabilir misiniz fanlar kaldı en azından başka bilgisayar bağlarım 6 pinli girişli. teşekkürler

Hocam merhaba bana link atabilir misiniz fanlar kaldı en azından başka bilgisayar bağlarım 6 pinli girişli. teşekkürler
Yeğenime bu kasadan aldım. Nasıl bir çoklayıcı almam lazım?

Ufak bir kesip biçme gerekecek, haberiniz olsun. Elektrik bandı, makaron vs. kullanın. Çok basit bir işlem ama, gözünüz korkmasın. Bir konnektöre maksimum 4 tane fan bağlayabilirsiniz.

Ufak bir kesip biçme gerekecek, haberiniz olsun. Elektrik bandı, makaron vs. kullanın. Çok basit bir işlem ama, gözünüz korkmasın. Bir konnektöre maksimum 4 tane fan bağlayabilirsiniz.
denicem hocam sagolun baska tavsiyeniz varsa alirim

İçinde bulunan PSU D+ seviyesi ve 12V kanalından 650W veriyor. Gayet kullanılabilir.

sırf msi/fsp yazıyor diye 3000-4000 TL'ye çok kötü psu+kasa almak yerine alınabilir ama 750w yerine 650w tutup fiyatı biraz daha aşağı çekseymişler süper olurmuş bu psuyu alacaklar beraber 9070xt , 5070 ti/5070 gibi güçlü kartlar kullanacağını sanmam bu yüzden 750w olması garip.

denicem hocam sagolun baska tavsiyeniz varsa alirim
BIOS'ta fanın dönüş hızı algılanmadığından dolayı sıkıntı olabilir. Fanları PWM değil, DC olarak yönetmek gerekiyor. Aklınızda bulunsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@kurabiye2 @caksak @cato16 Aslında RGB ışıkları yüzünden fanlar fazla güç çekebilir. 2+2 şeklinde yönetirseniz daha iyi olur.

Son düzenleme:
Geri