EA FC 26 En ucuz nasıl alırım

Merhaba. bu sene aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum da sorun yaşadınız mı aldıysanız?
yok hocam bu sene bf6 da çıkacağı için ukrayna vpn le ea play pro aldım 1 aylık , hem fp ve ikon paketi de veriyor.Kasımda zaten oyunun fiyatı baya düşecek 15 dolara falan bulunur.Sonra aldıgım steam hesabını şimdiki ea ye bağlayıp kaldığım yerden devam edicem.

Daha önceden de methodla yurtdışı ile alım yapıyordum şimdi ucuz fiyatından bf6 fc26 eaplaypro falan satışına da başladım yapılıyor arkadaşlar ban sorunu da şahsen yaşamadım satışını yaptıklarımda da hiç görmedim ban olur falan diyenler görüyorum da yıllardır yaptığım işlemler bence sıkıntı yaşamazsınız

+++Ekstra olarak şimdi aklıma geldi epic games'te yapmayın bu method işlerini orada ban yersiniz ama ea de yemezsiniz

yok hocam bu sene bf6 da çıkacağı için ukrayna vpn le ea play pro aldım 1 aylık , hem fp ve ikon paketi de veriyor.Kasımda zaten oyunun fiyatı baya düşecek 15 dolara falan bulunur.Sonra aldıgım steam hesabını şimdiki ea ye bağlayıp kaldığım yerden devam edicem.
ben o topa girmek istemiyorum da g2g'den almayı düşünüyorum sizden gördüm. sorun olmaz sanırım ya

hocam bir şey sorcam.
ea play pro alırsam kaç saat oynayabilirim fc26 ve bf6yı?

Geri