Xenoglossy00
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Ülke değiştirmene gerek yokNedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece vpn yapmak yeterli mi ülke değiştiriyorduk diye hatırelıyorum
Ülke değiştirmene gerek yokNedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece vpn yapmak yeterli mi ülke değiştiriyorduk diye hatırelıyorum
Merhaba. bu sene aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum da sorun yaşadınız mı aldıysanız?Ben her sene g2g den alıyorum sıkıntı yaşamadım, en ucuz şuana kadar gördüğüm yer orası 1350 tl ye geliyor.
yok hocam bu sene bf6 da çıkacağı için ukrayna vpn le ea play pro aldım 1 aylık , hem fp ve ikon paketi de veriyor.Kasımda zaten oyunun fiyatı baya düşecek 15 dolara falan bulunur.Sonra aldıgım steam hesabını şimdiki ea ye bağlayıp kaldığım yerden devam edicem.Merhaba. bu sene aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum da sorun yaşadınız mı aldıysanız?
ben o topa girmek istemiyorum da g2g'den almayı düşünüyorum sizden gördüm. sorun olmaz sanırım yayok hocam bu sene bf6 da çıkacağı için ukrayna vpn le ea play pro aldım 1 aylık , hem fp ve ikon paketi de veriyor.Kasımda zaten oyunun fiyatı baya düşecek 15 dolara falan bulunur.Sonra aldıgım steam hesabını şimdiki ea ye bağlayıp kaldığım yerden devam edicem.
Olmaz hocam bence 2 senedir hem fifa hem nba alıyorum CNLteam adlı satıcıdan hiç sorun yaşamadımben o topa girmek istemiyorum da g2g'den almayı düşünüyorum sizden gördüm. sorun olmaz sanırım ya
hocam bir şey sorcam.yok hocam bu sene bf6 da çıkacağı için ukrayna vpn le ea play pro aldım 1 aylık , hem fp ve ikon paketi de veriyor.Kasımda zaten oyunun fiyatı baya düşecek 15 dolara falan bulunur.Sonra aldıgım steam hesabını şimdiki ea ye bağlayıp kaldığım yerden devam edicem.
EA playle 10 saat, ea play proyla sınırsız oynayabilirsin üyeliğin devam ettiği sürece.hocam bir şey sorcam.
ea play pro alırsam kaç saat oynayabilirim fc26 ve bf6yı?