bu nedirBen her sene g2g den alıyorum sıkıntı yaşamadım, en ucuz şuana kadar gördüğüm yer orası 1350 tl ye geliyor.
Ea play + standart sürüm olarak vpn ile epic üzerinden alsak sorun oluyor mu biliyor musunuz
Başka VPN ile denermisin çoğu işe yaramıyor.Bende direk satın aldı çünkü.Bu şekilde alıp ban yiyen veya sıkıntı yaşayan var mı
Ea de kartı hiçbir şekilde kabul etmiyor, doğrulayamadık diyor, çözümü nedir
hangi vpnyi kullandın ben 2 tane denedim arkadasın dedği gibi doğlunamadı hatası veriyorBaşka VPN ile denermisin çoğu işe yaramıyor.Bende direk satın aldı çünkü.
“Ukrayna’ya bağlanan beleş VPN indir, oyunu satın al. Ha beleş bulamadıysan bir sürü VPN var, en kötü deneme sürümlerini kullan 1 haftalık falan. Öyle satın al, sonra VPN aboneliğini iptal ettirirsin.”hangi vpnyi kullandın ben 2 tane denedim arkadasın dedği gibi doğlunamadı hatası veriyor
Kaspersky VPN ile bağlanıp Satın aldımhangi vpnyi kullandın ben 2 tane denedim arkadasın dedği gibi doğlunamadı hatası veriyor
“Ban riski yok, ben EA oyunlarını yıllardır bu yöntemle alırım, herhangi bir sorun yaşamadım.”Bu şekilde alıp ban yiyen veya sıkıntı yaşayan var mı
Ea de kartı hiçbir şekilde kabul etmiyor, doğrulayamadık diyor, çözümü nedir
Ülkeyi neden Ukranya seçiyorsun kardeşim onu Türkiye yapacan sen Ukranya kartıylamı alıyorsun oyunuarkadaşlar
Siparişiniz işleme alınamadı
Kredi veya banka kartınızı doğrulayamadık. Lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyin. Farklı bir kredi kartı veya ödeme yöntemi kullanabilir ya da kartınızı veren kuruluş veya bankanızla iletişime geçebilirsiniz.
böyle hata alıyorum Ülkeyi burada türkiye mi seçeceğim ?
Nedir?yeni yöntem paylasicam birazdan 1320 tl ye fc 26 standart yada 1880 tl ye fc 26 ultimete alma yolu paylasicam aksam
sadece vpn yapmak yeterli mi ülke değiştiriyorduk diye hatırelıyorum“Ban riski yok, ben EA oyunlarını yıllardır bu yöntemle alırım, herhangi bir sorun yaşamadım.”
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ülkeyi neden Ukranya seçiyorsun kardeşim onu Türkiye yapacan sen Ukranya kartıylamı alıyorsun oyunu