EA FC 26 En ucuz nasıl alırım

Bu şekilde alıp ban yiyen veya sıkıntı yaşayan var mı

Ea de kartı hiçbir şekilde kabul etmiyor, doğrulayamadık diyor, çözümü nedir

Son düzenleme:

Hata hakkında yardımcı olabilecek var mı

ben fc 25 i bu yöntemle 600 TL'ye almıstım.O dönemde hata alanlar farklı kart denemişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben her sene g2g den alıyorum sıkıntı yaşamadım, en ucuz şuana kadar gördüğüm yer orası 1350 tl ye geliyor.
bu nedir

Son düzenleme:
Ea play + standart sürüm olarak vpn ile epic üzerinden alsak sorun oluyor mu biliyor musunuz

hangi vpnyi kullandın ben 2 tane denedim arkadasın dedği gibi doğlunamadı hatası veriyor
“Ukrayna’ya bağlanan beleş VPN indir, oyunu satın al. Ha beleş bulamadıysan bir sürü VPN var, en kötü deneme sürümlerini kullan 1 haftalık falan. Öyle satın al, sonra VPN aboneliğini iptal ettirirsin.”

hangi vpnyi kullandın ben 2 tane denedim arkadasın dedği gibi doğlunamadı hatası veriyor
Kaspersky VPN ile bağlanıp Satın aldım

“Ban riski yok, ben EA oyunlarını yıllardır bu yöntemle alırım, herhangi bir sorun yaşamadım.”

arkadaşlar
Siparişiniz işleme alınamadı

Kredi veya banka kartınızı doğrulayamadık. Lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyin. Farklı bir kredi kartı veya ödeme yöntemi kullanabilir ya da kartınızı veren kuruluş veya bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

böyle hata alıyorum Ülkeyi burada türkiye mi seçeceğim ?
Ülkeyi neden Ukranya seçiyorsun kardeşim onu Türkiye yapacan sen Ukranya kartıylamı alıyorsun oyunu

yeni yöntem paylasicam birazdan 1320 tl ye fc 26 standart yada 1880 tl ye fc 26 ultimete alma yolu paylasicam aksam
Nedir?

“Ban riski yok, ben EA oyunlarını yıllardır bu yöntemle alırım, herhangi bir sorun yaşamadım.”

Ülkeyi neden Ukranya seçiyorsun kardeşim onu Türkiye yapacan sen Ukranya kartıylamı alıyorsun oyunu
sadece vpn yapmak yeterli mi ülke değiştiriyorduk diye hatırelıyorum

Bunların çoğu ban yeme riski var paşa paşa Steam dan gidin alın yoksa en ucuz Steam Key neresi veriyorsa oradan alın güvenilir sitelerden.
Yok hesap yok vpn falan sakat iş hepsi.

Geri