DonanımHaber de var konusu. Xbox sahibiysen kardeşlik yaz çıkar.p1 hakkı nasıl oluyor
DonanımHaber de var konusu. Xbox sahibiysen kardeşlik yaz çıkar.p1 hakkı nasıl oluyor
Vay be aman tanrimKonsolda olsanız kardeşlik yapardınız. Ben P1 hakkını 1500 TL'ye birine sattım. Ultimate Versiyonu 1500 TL'ye oynayan Ender insanlardan biri olacak.
vpnnn
arkadaşlar![]()
PC için Ucuz FC 26 Satın Alma Yöntemi 🇺🇦 💻 | DonanımHaber Forum
?? Bu gece denenmiş %100 çalışan yöntem Brave tarayıcısını indirip içindeki VPN’i aç. İlk hafta ücretsiz, sonrasında ücretli. VPN’i sanal kartla Ukrayforum.donanimhaber.com
Türkiye yaparkadaşlar
Siparişiniz işleme alınamadı
Kredi veya banka kartınızı doğrulayamadık. Lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyin. Farklı bir kredi kartı veya ödeme yöntemi kullanabilir ya da kartınızı veren kuruluş veya bankanızla iletişime geçebilirsiniz.
böyle hata alıyorum Ülkeyi burada türkiye mi seçeceğim ?
siz öyle mi almıştınızTürkiye yap
Almadım hata verirse epicten alın diye yazıyor sen Türkiye olarak yap oyun 2700 tl ise banka biraz fark alıyorsiz öyle mi almıştınız
türkiye seçince ban yeme ihtimali var mı pekiAlmadım hata verirse epicten alın diye yazıyor sen Türkiye olarak yap oyun 2700 tl ise banka biraz fark alıyor
dostum son durum nedirtürkiye seçince ban yeme ihtimali var mı peki
hocam denemedim türkiye seçerek siz almış mıydınızdostum son durum nedir
Ödeme kısmını Türkiye yaparsan sorun olmaztürkiye seçince ban yeme ihtimali var mı peki
yok ben daha denemedim de ondan sordumhocam denemedim türkiye seçerek siz almış mıydınız
hocam bende hata alıyor sebebini anlamadımyok ben daha denemedim de ondan sordum
fitgirlden %100 indirimli alabilirsin.Yazdığım gibi, oyunu en ucuza nasıl alabilirim, ultimate standart farketmez