🔥İndirim Xiaomi Pad Mini + Kalem 18.999 TL

Bu tabletin alameti farikası zaten küçük olması..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer sipariş etmek gibi bir hataya düştüyseniz direkt iptal edin direkt. Honor pad 2 her konuda çok çok daha iyi.
onu biliyorum hocam zaten büyük olsa iyiydi dedim ondan

onu biliyorum hocam zaten büyük olsa iyiydi dedim ondan
Anlam veremiyorum.
Uzatmayı gerçekten istemiyorum ama 9 inç boyutunda sadece bu cihaz, lenovo(alınmaz) ve red magic Astra var 3 model var mini olarak geri kalan bütün tabletler zaten 11 inç üstünde
Xiaomi pad 7 pro bunun büyük modeli denilebilir işinizi görmezmi 🥲 daha büyük isterseniz honor veya Samsung🥲

Anlam veremiyorum.
Uzatmayı gerçekten istemiyorum ama 9 inç boyutunda sadece bu cihaz, lenovo(alınmaz) ve red magic Astra var 3 model var mini olarak geri kalan bütün tabletler zaten 11 inç üstünde
Xiaomi pad 7 pro bunun büyük modeli denilebilir işinizi görmezmi 🥲 daha büyük isterseniz honor veya Samsung🥲
neye anlam veremediniz anlamadım dediğim şey şuyfu 11 inch civarı olsaydı bu fiyata on numara olurdu bu arada evet honor aldım bende geliyor inş beğenirim

neye anlam veremediniz anlamadım dediğim şey şuyfu 11 inch civarı olsaydı bu fiyata on numara olurdu bu arada evet honor aldım bende geliyor inş beğenirim
Anlamadığım şey şu 11inç çok çok fazla tablet varken bu tabletinde 11 inç olmasını mı istiyorsunuz?
Artık red magic Astradan uygun daha tercih edilesi bir tablet çıktı 9 inç ve siz onun 11 inç olmasını mı istiyorsunuz?
Honor güzel tercih hayırlı olsun inceleme yaparsanız okumak isterim.

Anlamadığım şey şu 11inç çok çok fazla tablet varken bu tabletinde 11 inç olmasını mı istiyorsunuz?
Artık red magic Astradan uygun daha tercih edilesi bir tablet çıktı 9 inç ve siz onun 11 inç olmasını mı istiyorsunuz?
Honor güzel tercih hayırlı olsun inceleme yaparsanız okumak isterim.
yok bu tablet 11 inch olmasın demek istediğim 11 inchlik bir tablet aynı özelliklerle bu fiyata olsa güzel olurdu malesef ders için alıcak birine yetersiz gelir ha oyun içinse eyw orası ayrı mesele inceleme konsuunda bir kaç günlük deneyim sonrası paylaşmaya çalışırım

X2 fiyat verecek misin?
veresi var sanırım

1000 tl lik kupon yerine 500tl kupon görünüyor bende. nereden bakabiliriz 1000 lik kuponu

X2 fiyat verecek misin?
hocam 2x muhabbetini yanlislikla yaptiniz sanirim

bakiniz, a9 vs a9 lte veya a9+ vs a9+ 5g

veya veya yeni cikan s10fe serisi... hucresel data eklemek buyuk farklar eklemiyor. ilk ornegimde bintl ikinci ve orta ust segmentte 3-4bin oynuyor.

ilk mesajimda zaten bu ebatta urun arayan biri mobiliteye onem veren biridir ve disarda baglantida kalmak iyi bir secenektir diye vurguladim, acikcasi cihazi elestirmekten cok bu ekran boyutlarinda sim kartli modelleri bilen arkadaslarin tavsiyesini almakti. kendimi fiyat oranlarken buldum

1000 tl lik kupon yerine 500tl kupon görünüyor bende. nereden bakabiliriz 1000 lik kuponu
hesabinizda kuponlarim sekmesine bi bakin isterseniz hocam, sinirli sure icin hesaplarda 1000er liralik kuponlar mevcuttu bi ara, sanirim o kupondan bahsetmis arkadas

hocam 2x muhabbetini yanlislikla yaptiniz sanirim

bakiniz, a9 vs a9 lte veya a9+ vs a9+ 5g

veya veya yeni cikan s10fe serisi... hucresel data eklemek buyuk farklar eklemiyor. ilk ornegimde bintl ikinci ve orta ust segmentte 3-4bin oynuyor.

ilk mesajimda zaten bu ebatta urun arayan biri mobiliteye onem veren biridir ve disarda baglantida kalmak iyi bir secenektir diye vurguladim, acikcasi cihazi elestirmekten cok bu ekran boyutlarinda sim kartli modelleri bilen arkadaslarin tavsiyesini almakti. kendimi fiyat oranlarken buldum

hesabinizda kuponlarim sekmesine bi bakin isterseniz hocam, sinirli sure icin hesaplarda 1000er liralik kuponlar mevcuttu bi ara, sanirim o kupondan bahsetmis arkadas
Evet tabletlerde eklememis enteresan.

Evet tabletlerde eklememis enteresan.
Sadece data hatlariyla calisan bu hucresel turleri, telefonla konusmaya vs acik olmadigindan para tutmuyor. Ufak bi farkla tercih edilebilirken, TR ye henelde bu 5g li modeller anca incelemelerde gonderiliyor ama piyasaya sunulmuyor..uzucu bi durum

notebook parası verip mobil işlemcili navigasyon cihazı alıyorsunuz. Ön cama aparatta bakın. :cool:

Kılıfı reklamında görünüyor. Kutusundan çıkıyor mu acaba?
Yoksa klasik "var ama getirmiyoruz" taktiği mi yapıyorlar?

Geri