Çözüldü✓ PC ANIDEN KAPANIYOR YARDIMCI OLUN PLS

yab
MSI forumunda birde bu çözümü buldum.

Display portu GPU'dan çıkartıp CPU'nun dahili grafik kartı üzerinden bios'a girebilmiş.
Destek ekibiyle görüşmüş ve nvidia'nın eski bir display port sürücüsü kullandığını yenisini indirmesini tavsiye etmişler fotoğraftaki linkteki bağlantıyı kast ediyor. aşağıya bırakacağım o linki eğer nvidia kullanıyorsanız.
İndirip kurmuş düzelmiş.
Sizin ekran kartınız ne bilmiyorum ama ben ikisini de atayım;

AMD İçin bulduğum link bu;

Resimdeki linkteki bu;
Alıntıyı görüntüle
yanliz ben display port kullanmiyorum gene indirsem ise yarar mi hocam

arkadaslar siz soylemeden ben soyleyim psu yu daha simdi degistirdim psu kaynakli degil eminim testlere soktum stres testlerinde hicbir sikinti yok ama FORTNITE a girdigimde kapaniyor bi anda elektrik gitmis gibi kapaniyor sorun nedir yardimci olursaniz sevinirim
olay görüntüleyicisine gir ordan windows günlüklerine ordanda sisteme gir orda hata olur pc kapandıktan sonra ordaki ekranı buraya at

yab

yanliz ben display port kullanmiyorum gene indirsem ise yarar mi hocam
DP kullanmıyorsanız fayda edeceğini sanmıyorum.
Dahili grafik kartı mı var peki işlemcinizin? BIOS acaba dahili ekran kartını mı kullanıyor?

denemedim ama suan deneyecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fortnite ve r6 da oluyor
muhtemelen psu yetmiyor modeli nedir? ve ekran kartın nedir?sana dediğimi yap olay görüntüleyicisine gir

DP kullanmıyorsanız fayda edeceğini sanmıyorum.
Dahili grafik kartı mı var peki işlemcinizin? BIOS acaba dahili ekran kartını mı kullanıyor?
yok malesef

muhtemelen psu yetmiyor modeli nedir? ve ekran kartın nedir?sana dediğimi yap olay görüntüleyicisine gir
psu 850w daha bugun aldim yetmeme imkani yok hocam testlere cart curta da soktum

yok malesef

psu 850w daha bugun aldim yetmeme imkani yok hocam testlere cart curta da soktum
olay görüntüleyicisine bak

psu 850w daha bugun aldim yetmeme imkani yok hocam testlere cart curta da soktun
olay görüntüleyicisine bak
baktim hocam 3 tane hata gosteriyor 1
tanede onemli diye birsey
isterseniz fotograf olarak atamiyorum ama soyle yaziyor
Sistem düzgün kapatilmadan yeniden başlatilmiş.Bu hatanin nedeni sistemin yanit vermeyi durdurmasi,kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybina uğramis olmasi olabilir.

psu 850w daha bugun aldim yetmeme imkani yok hocam testlere cart curta da soktun

baktim hocam 3 tane hata gosteriyor 1
tanede onemli diye birsey
isterseniz fotograf olarak atamiyorum ama soyle yaziyor
Sistem düzgün kapatilmadan yeniden başlatilmiş.Bu hatanin nedeni sistemin yanit vermeyi durdurmasi,kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybina uğramis olmasi olabilir.
hata kodu nedir

biosu sıfırla olmazsa psu kaynaklı dır başka bir psu ile dene
denedim zaten hocam cozum suanlik bulamiyoruz tamircime verdim cozum bulursa bir kaç gun icerisinde gene yazarim nasil oldugunu hallettiginide ogrenirim hocam yapamayipta bu sorunu yasayan arkadaslar icin

denedim zaten hocam cozum suanlik bulamiyoruz tamircime verdim cozum bulursa bir kaç gun icerisinde gene yazarim nasil oldugunu hallettiginide ogrenirim hocam yapamayipta bu sorunu yasayan arkadaslar icin
yüksek ihtimal psu düşük ihtimal ram ve bios ayarları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,379
Üyeler
183,274
Son üye
yefe78
Geri