Çözüldü✓ PC ANIDEN KAPANIYOR YARDIMCI OLUN PLS

PSU kaynaklıdır ya da ısınıp kapanıyordur. Burada bilmemiz gereken bir kaç şey var Fort'a girince direkt mi kapatıyor, menü de mi kapanıyor oyunda mı, hemen kapanmıyorsa kaç dk sonra kapanıyor?

PSU kaynaklıdır ya da ısınıp kapanıyordur. Burada bilmemiz gereken bir kaç şey var Fort'a girince direkt mi kapatıyor, menü de mi kapanıyor oyunda mı, hemen kapanmıyorsa kaç dk sonra kapanıyor?
oyuna girdikten sonra 3 dakika sonra ister menude istersem oyunda direkt kapaniyor

oyuna girdikten sonra 3 dakika sonra ister menude istersem oyunda direkt kapaniyor
sorun psuda değilse kablolardadır kabloların pinlerini kontrol et yamukluk , yanık gibi şeyler var mı diye ve işlemcin ve soğutucun nedir ?

oyuna girdikten sonra 3 dakika sonra ister menude istersem oyunda direkt
sorun psuda değilse kablolardadır kabloların pinlerini kontrol et yamukluk , yanık gibi şeyler var mı diye ve işlemcin ve soğutucun nedir ?
islemcim 5 5600x stok sogutucu ekran karti 2060

oyuna girdikten sonra 3 dakika sonra ister menude istersem oyunda direkt

islemcim 5 5600x stok sogutucu
oyunlarda anlık spike olabilir benim işlemcim testlerde 75'i geçmiyor ama oyunlarda anlık sıcaklık artışları ile 83-85'leri görebiliyor e hali hazırda 83 te çalışan bir işlemci anlık spikeler ile 90-100 görebilir bu yüzden kapanıyor olabilir veya dediğim gibi kablolarda sorun var.

Hocam belki saçma gelecek ama, oyunu silip baştan temiz kurulum yapıp tekrar denediniz mi acaba?

kablolar kirik veya yamuk olsa cs de acmaz degil mi cs aciliyor cunku rahat rahat oynayabiliyorum

denemedim ama suan deneyecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fortnite ve r6 da oluyor
çok ilginç bir durum OCCT üzerinden tüm parçaları test ettiniz mi ?

Geri