- Konu Sahibi Konu Sahibi
cpu temel 3.70 ama suan 4.20cpu kaç ghz'de çalışıyor?
Cpu - anakart - ekrankartı - ramleri yazarsan birkaç bios ayarı önerebilirim. en azından sistemi stabil çalıştırmanı sağlar.
ram 3000mhz
cpu temel 3.70 ama suan 4.20cpu kaç ghz'de çalışıyor?
Cpu - anakart - ekrankartı - ramleri yazarsan birkaç bios ayarı önerebilirim. en azından sistemi stabil çalıştırmanı sağlar.
oyuna girdikten sonra 3 dakika sonra ister menude istersem oyunda direkt kapaniyorPSU kaynaklıdır ya da ısınıp kapanıyordur. Burada bilmemiz gereken bir kaç şey var Fort'a girince direkt mi kapatıyor, menü de mi kapanıyor oyunda mı, hemen kapanmıyorsa kaç dk sonra kapanıyor?
sorun psuda değilse kablolardadır kabloların pinlerini kontrol et yamukluk , yanık gibi şeyler var mı diye ve işlemcin ve soğutucun nedir ?oyuna girdikten sonra 3 dakika sonra ister menude istersem oyunda direkt kapaniyor
O zaman ısınıyordur. işlemcin ekran kartın ne?oyuna girdikten sonra 3 dakika sonra ister menude istersem oyunda direkt kapaniyor
oyuna girdikten sonra 3 dakika sonra ister menude istersem oyunda direktPSU kaynaklıdır ya da ısınıp kapanıyordur. Burada bilmemiz gereken bir kaç şey var Fort'a girince direkt mi kapatıyor, menü de mi kapanıyor oyunda mı, hemen kapanmıyorsa kaç dk sonra kapanıyor?
islemcim 5 5600x stok sogutucu ekran karti 2060sorun psuda değilse kablolardadır kabloların pinlerini kontrol et yamukluk , yanık gibi şeyler var mı diye ve işlemcin ve soğutucun nedir ?
oyunlarda anlık spike olabilir benim işlemcim testlerde 75'i geçmiyor ama oyunlarda anlık sıcaklık artışları ile 83-85'leri görebiliyor e hali hazırda 83 te çalışan bir işlemci anlık spikeler ile 90-100 görebilir bu yüzden kapanıyor olabilir veya dediğim gibi kablolarda sorun var.oyuna girdikten sonra 3 dakika sonra ister menude istersem oyunda direkt
islemcim 5 5600x stok sogutucu
kablolar kirik veya yamuk olsa cs de acmaz degil mi cs aciliyor cunku rahat rahat oynayabiliyorumsorun psuda değilse kablolardadır kabloların pinlerini kontrol et yamukluk , yanık gibi şeyler var mı diye ve işlemcin ve soğutucun nedir ?
sadece fortnite de mi oluyor bu durum ?kablolar kirik veya yamuk olsa cs de acmaz degil mi cs aciliyor cunku rahat rahat oynayabiliyorum
denemedim ama suan deneyecegimHocam belki saçma gelecek ama, oyunu silip baştan temiz kurulum yapıp tekrar denediniz mi acaba?
fortnite ve r6 da oluyorsadece fortnite de mi oluyor bu durum ?
çok ilginç bir durum OCCT üzerinden tüm parçaları test ettiniz mi ?denemedim ama suan deneyecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fortnite ve r6 da oluyor
evet test ettimçok ilginç bir durum OCCT üzerinden tüm parçaları test ettiniz mi ?