🔥İndirim Asus TUF H3 Wireless 2279 TL

İndirimi Trendyol yaptı sanırım. Sitelerde 3000 civarı fiyatı var.
Kupon bulursanız 2000 TL altına düşer.

Kod ile 1800 tl geldi kulaklığım razer barracuda x yedek tutmaya değer mi fiyat 1 yıl olmadı daha alalı

Arkadaşlar selamlar, ürünü aldım, fakat aldığım ürün kablosuz olmasına rağmen kablolu gönderildi, aynı problemi yaşayan var mı, varsa bana ulaşabilir mi, bir kurnazlık seziyorum :)

Kendi sitelerinde ürünün stoğu bile yok ürünün.

1758789855676.webp

Arkadaşlar selamlar, ürünü aldım, fakat aldığım ürün kablosuz olmasına rağmen kablolu gönderildi, aynı problemi yaşayan var mı, varsa bana ulaşabilir mi, bir kurnazlık seziyorum :)
dağıtımda benim kargo gelirse haber ederim hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: rjz4
dağıtımda benim kargo gelirse haber ederim hocam
geçen vizyon bilgisayardan H1 almıştım kablolu geldi iade ettim şimdi de bunu aldım hem incehesap hem betaplus satıyor ve en çok satanlara girmiş eğer bize de aynı şey olursa tamamen trendyolun hatası demektir :mad:

geçen vizyon bilgisayardan H1 almıştım kablolu geldi iade ettim şimdi de bunu aldım hem incehesap hem betaplus satıyor ve en çok satanlara girmiş eğer bize de aynı şey olursa tamamen trendyolun hatası demektir :mad:
Satıcı ile iletişime geçtim, Trendyol tarafından ürün ismi hatalı belirtilmiş diyor fakat Trendyol böyle bi ürün ismi giremez

Son düzenleme:
Satıcı ile iletişime geçtim, Trendyol tarafından ürün ismi hatalı belirtilmiş diyor fakat Trendyol böyle bi ürün ismi giremez, iletişimdeyim çözebilirsem hepimizin siparişlerini çözdüreceğim 🙏🏻

p.s: turuncu site çalışanıyım :D
turuncu site ne la trendyol mu

• Beğen
Reaksiyonlar: rjz4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,553
Üyeler
183,135
Son üye