🔥İndirim 1 kg tavuk 59 TL

Bu tavukları nasıl yiyorsunuz anlamıyorum, tavuğu öldürdükten sonra olduğu gibi kaynar suya atıp öyle temizlediklerini zannediyolar. Midenize saygınız varsa kuru yolum yapılmış tavukları tercih edin.

arkadaşlar banvit bilinen bi marka ayrıca öyle aman aman müthiş bi indirimde değil zaten, neden insanlar çemkirmiş anlamış değilim, şu kadarını söyliyim siz dışarda bi mekanda dürüm ya da tavukla ilgili bir yemek yediğinizde emin olun banvit markasının 2-3 tık altında kaliteye sahip etler yiyorsunuz zaten, millet çok garip

Bu yemeyin diyenlerin ne yediklerini çok merak ediyorum. Şöyle bir hafta boyunca ne yediğini markalarıyla beraber yazabilecek varsa çok güzel olur. Eleştirme amaçlı da demiyorum. Ciddi ciddi nasıl beslendiğinizi, aylık yemek bütçenizi falan merak ediyorum.

Sağlıklı gıdaya ulaşımın zor, ulaşıldığı taktir de ise maddi olarak kişiyi zorladığı ülke şartların da insanların midesine giren az biraz protein bile kişilere dert olmuş.

Bu yemeyin diyenlerin ne yediklerini çok merak ediyorum. Şöyle bir hafta boyunca ne yediğini markalarıyla beraber yazabilecek varsa çok güzel olur. Eleştirme amaçlı da demiyorum. Ciddi ciddi nasıl beslendiğinizi, aylık yemek bütçenizi falan merak ediyorum.
Harbi artık insanlar yiyecek alirken hangi marka guvenilirmi sağlıklımindiye bakmıyorlar karin doyursun ucuz olsun yeter diyorlar zaten öyle baksak marketten bir tek su alabiliriz sanırsam geçenlerde a101 de 2.5 tl ye çikolata görmüştüm d

Dalga geçmenin mantığını anlamadım ürün Banvit

2013'te G...k firmasına giden tavukların yer aldığı kümese girdim 35 günde bir canlının o boyutlara çıkması korkunç tavukların dibini dönemeden hazır olda bağrışmaları içlerinde tavuk leşleri çok sıkıntılı hazır balık sezonu açılmışken 1 kilo hamsi yada istavrit daha çok iş görür.

Kardeşim yediğin tavuk köy tavuğu olsa tamam ama ilaçlı basıyorlar iğneyi yenmeyecek şeyler bunlar
Kral söylediğin şeyi inkar etmiyorum fark ettiysen. Söylediğin şey doğru fakat atladığın küçücük bir nokta var. Süpermarket/bakkal/cakkal adına ne dersen artık bu tarz yerlerde satılan ürünlerin %80-90'ı raf ömrü uzasın diye katkılı gıdalar/maddelerle dolu. Manavdan aldığın meyve bile yetiştirilirken birçok ilaca maruz kalıyor raf ömrü uzun olsun diye yine. Bu mantıkla yaklaşırsak normal koşullarda marketten manavdan aslında hiçbir şey alıp yememeliyiz ama maalesef günümüzün koşulları artık böyle.

Adam açmış konuyu, sevinip alacak öğrenci veya zor durumda arkadaşlarımız olabilir, dalga geçerken bunu düşünün

bu mantıkla ne tarım ürünü yiyebiliriz ne bu ürünleri yiyen hayvanları zaten

Adam açmış konuyu, sevinip alacak öğrenci veya zor durumda arkadaşlarımız olabilir, dalga geçerken bunu düşünün

bu mantıkla ne tarım ürünü yiyebiliriz ne bu ürünleri yiyen hayvanları zaten
Dostum güzel duyar kasma çabası fakat başarısız maalesef burada geçilen dalgalar belki de o arkadaşın o tavuktan zehirlenmesini önlüyor ki tavuk zehirlenmesi çok problemli bir durumdur yaşayan bilir ve tavuktan çok kolay zehirlenebilirsiniz vücudun toleransının en düşük olduğu ürünlerden biridir. Ürünün üzerinde Banvit yazıyor olması da bu durumu değiştirmez bu arada Abdullah Hocam onu demek istemiş sanırım da paketin üzerine basılan marka etiketi her zaman o markanın ürününe sonuna kadar güvendiği anlamına gelmez. Kafanızın kaldırıp ülke gündemini takip edin biraz ne olaylar yaşanıyor yurt dışına satış konusunda ban yediğimiz fazla kimyasallı ürünler TR pazarında kalıyor ve ucuz fiyata senin benim alabileceğim raflara yerleştiriliyor. Çok üzgünüm ama gerçekler böyle.

Geri