🔥İndirim 1 kg tavuk 59 TL

Ooo 2 Side yenür şifalı piliçlerr

Bir sure tavuk almamaya karar verdim. Bimde de ayni sekilde indirim var cunku ve Turkiye de bir urunde sorun cikmadan , o urunlerde bu tarz indirimler olmaz. Yurt disina ihracat edilen ve yuksek kimyasal madde nedeniyse donen meyze , sebze , kuruyemis tarzi gidalarin nasil ucuza satiliyor olmasi gibi

Bir sure tavuk almamaya karar verdim. Bimde de ayni sekilde indirim var cunku ve Turkiye de bir urunde sorun cikmadan , o urunlerde bu tarz indirimler olmaz. Yurt disina ihracat edilen ve yuksek kimyasal madde nedeniyse donen meyze , sebze , kuruyemis tarzi gidalarin nasil ucuza satiliyor olmasi gibi
Maalesef ki denetim yok, çiftçiler genelde eğitimsiz köylü kesimden oluşuyor ve ziraatçıya gidip oradan ne verirlerse onu bahçelerine uyguluyorlar. Ziraatçılar da para kazanmak için boldan boldan gereksiz saçma sapan zirai ilaçları kimyasalları dayıyorlar. Dönen ürünler konuşuluyor ama direkt tükettiklerimizin de bir farkı yok. Öyle bir anlatılıyor ki sanki yurt içinde tükettiklerimiz normal de yurtdışına satılanlar sadece pestisitliymiş gibi. Hepsi aynı ve dolayısıyla da sanmıyorum yurtdışına gidecek ürünün dönünce ucuza satılacağını. İçeride satılandan farkı yok.

Ciddi anlamda alınır mı?
ben geçen mağazasından kendim gidip aldım indirimde 10 gün vardı skkt lakin eve gelince fark ettim çok kötü kokuyordu sonra gidip iade ettim. Migrosta çalışan hanımefendi uyardı banvitin ürünlerine yanına bile yaklaşmayın bir sürü iade alıyoruz demişti

Bilgisayar parçası bakmaya gelmisimdir 1kg tavuk alarak gidiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
10 tane aldım kapının önünde mangal yaktık hayri abinin kafasından kulak cıktı ama tadı güzeldi yenir

Geri