Güzel kampanya bence buzluğa at koy hiçbirşey olmaz![]()
Banvit Poşetli Bütün Piliç Kg - Migros
Banvit Poşetli Bütün Piliç, boyunlu, boyunsuz ya da kanatsız bir şekilde poşet ambalaj içinde sunulur. Bütün pilici, soslayarak fırına atabilir ya da parçalarına ayırarak tüketebi.www.migros.com.tr
Bir sure tavuk almamaya karar verdim. Bimde de ayni sekilde indirim var cunku ve Turkiye de bir urunde sorun cikmadan , o urunlerde bu tarz indirimler olmaz. Yurt disina ihracat edilen ve yuksek kimyasal madde nedeniyse donen meyze , sebze , kuruyemis tarzi gidalarin nasil ucuza satiliyor olmasi gibi![]()
Banvit Poşetli Bütün Piliç Kg - Migros
Banvit Poşetli Bütün Piliç, boyunlu, boyunsuz ya da kanatsız bir şekilde poşet ambalaj içinde sunulur. Bütün pilici, soslayarak fırına atabilir ya da parçalarına ayırarak tüketebi.www.migros.com.tr
Maalesef ki denetim yok, çiftçiler genelde eğitimsiz köylü kesimden oluşuyor ve ziraatçıya gidip oradan ne verirlerse onu bahçelerine uyguluyorlar. Ziraatçılar da para kazanmak için boldan boldan gereksiz saçma sapan zirai ilaçları kimyasalları dayıyorlar. Dönen ürünler konuşuluyor ama direkt tükettiklerimizin de bir farkı yok. Öyle bir anlatılıyor ki sanki yurt içinde tükettiklerimiz normal de yurtdışına satılanlar sadece pestisitliymiş gibi. Hepsi aynı ve dolayısıyla da sanmıyorum yurtdışına gidecek ürünün dönünce ucuza satılacağını. İçeride satılandan farkı yok.Bir sure tavuk almamaya karar verdim. Bimde de ayni sekilde indirim var cunku ve Turkiye de bir urunde sorun cikmadan , o urunlerde bu tarz indirimler olmaz. Yurt disina ihracat edilen ve yuksek kimyasal madde nedeniyse donen meyze , sebze , kuruyemis tarzi gidalarin nasil ucuza satiliyor olmasi gibi
Deme öyle şifa deposu proteinArkadaşlar kusura bakmayın ama tavuk yiyenin kendine saygısı yoktur.Bedava verseler yemeyin.
ben geçen mağazasından kendim gidip aldım indirimde 10 gün vardı skkt lakin eve gelince fark ettim çok kötü kokuyordu sonra gidip iade ettim. Migrosta çalışan hanımefendi uyardı banvitin ürünlerine yanına bile yaklaşmayın bir sürü iade alıyoruz demiştiCiddi anlamda alınır mı?
FpBilgisayar parçası bakmaya gelmisimdir 1kg tavuk alarak gidiyorum
Hocam spor yapıyoruz nereden alacağız proteini eğer tavuk yemeyeceksek?Arkadaşlar kusura bakmayın ama tavuk yiyenin kendine saygısı yoktur.Bedava verseler yemeyin.