Yeni Kasa Icin Parca Onerileri Lazim!

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b850-p-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903556020.html
veya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ryzeen 9larda yuksk sogutucu gerekir diye dusunuyordum, hava da olur ama sivi da sekil duruyor bilemedim valla bide eger 7950x ile devaam edersem minn 3 fanli bi radyator gerekir glb
hocam 7950x çok güçlü ki gerek duyacağınızı bile sanmıyorum eğer profesyonel iş yapıyorsanız bilemem ama 9700x gaming olarak işinizi görmez mi?

RYZEN 9 istiyorsanız anakart 12 faz olmak zorunda zaten de bana tam bir şey söylemezseniz toplayamam sistemi şimdi :D

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b850-p-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903556020.html
veya
toplam 79k falan oluyo 9070i de dahil edip bi cilginlik yapip cift gpu kullanirsam 100k. guzel duruyor hocam emeginize saglik

O bütçede başka bu kalitelde bir model yok denecek kadar az zaten.

Bütçe ne kadar?
80k demiş bütçeye arkadaş ama istediği işlemci 20k felan bütceyi çok zorluyor :D

toplam 79k falan oluyo 9070i de dahil edip bi cilginlik yapip cift gpu kullanirsam 100k. guzel duruyor hocam emeginize saglik
9700X eğer istediğiniz performansı vermiyorsa matx sistem toplarım sana 10 13 faz anakartlı ama bana yardımcı ol toplayım :D

80k demiş bütçeye arkadaş ama istediği işlemci 20k felan bütceyi çok zorluyor :D

9700X eğer istediğiniz performansı vermiyorsa matx sistem toplarım sana 10 13 faz anakartlı ama bana yardımcı ol toplayım :D
ya valla orasi oyle baya zorluyor. ama 9700 ile 7900 arassinda da 2 3k falan var o yuzden o fiyati gozden cikarabilirim gibime geliyor

yani bakarım şimdi topluyorum küçük sistem bakıyorum zaten :D

80 i biraz geçiyor beyaz olursa 85 87 bandına geliyor sişya olursa 82 81 bandına
olur ya aslinda gonde gelsin

buyurun hocam siyah hali böyle

beyaz istersen böyle olur hocam

@ubeyeyeyeyeyeyeyeye buyrum hocam beyaz siyah alternatifli

Son düzenleme:
buyurun hocam siyah hali böyle

beyaz istersen böyle olur hocam
beyaz da bi tatli duruyomus ama simdi, eyvallah hocam yani butce olaylari hala tam net degil onun disi gayet guzel secimler sundun eline saglik

bide anakart kasaya sigar mi ya

he beyaz anakart da varmis tamadir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,066
Son üye